icon
Logo

Nieuw in onze Channel Manager: Voordeeluitjes.nl!

11 februari 2019

Stratech heeft onlangs Voordeeluitjes.nl, dé online kampioen in het aanbieden van arrangementen voor vakantieparken en hotels, toegevoegd aan de Channel Manager.

Hierdoor maken we het voor u nog makkelijker om uw gast te bereiken, naamsbekendheid te creëren en bovenal meer boekingen te realiseren.

Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes.nl is al ruim 10 jaar actief in Nederland en marktleider in vakantiepark- en hotelarrangementen. Voordeeluitjes.nl heeft momenteel een aanbod van 250+ vakantieparken in onder andere Nederland, België en Duitsland en sluit dagelijks nieuwe campings, vakantieparken, hotels en bed & breakfasts aan.

Vicky Fokker, Sales Coördinator bij Voordeeluitjes.nl: 'Op steeds meer mooie plekken bieden wij aantrekkelijke en bijzondere uitjes aan. Wij bieden onze gasten altijd een voordeeltje, verpakt in een arrangement, en realiseren extra omzet in met name het voor- en naseizoen. Door ons te specialiseren in arrangementen hebben we een unieke positie verworven binnen de boekingsmarkt. Vele leuke extra’s zijn vaak in de arrangementsprijs meegenomen, zoals het gebruik van de wellness, een ontbijtje of broodjesservice, of simpelweg een handdoekenpakket met opgemaakte bedden. Alle arrangementen worden samen met een accountmanager van Voordeeluitjes.nl uitgedacht zodat er rekening wordt gehouden met zowel de faciliteiten van de locatie als dat unieke extraatje voor de gast!'.

 
 

Wist u dat Voordeeluitjes.nl...

 • marktleider is in vakantiepark- en hotelarrangementen;
 • actief is in 13 Europese landen;
 • vertegenwoordigd is op de Nederlandse radio én televisie;
 • maandelijks een groot publiek, voornamelijk 55+'ers en jonge gezinnen, aantrekt;
 • al jarenlang gewaardeerd partner is van ANWB-Kampioen;
 • een deskundig account-team heeft met persoonlijke aanpak;
 • slechts 10% commissie rekent op basis van 'no cure, no pay';
 • IT- en marketingexpertise in eigen huis heeft.

Wat biedt u aan via Voordeeluitjes.nl?

Lijkt het u leuk om met een arrangement op Voordeeluitjes.nl te staan en daarmee een groot publiek te bereiken? Of wilt u meer weten over het platform? Neem dan contact op met Vicky Fokker via v.fokker@voordeeluitjes.nl of 088 130 4408.

Channel Manager: koppeling reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kunt u profiteren van voordelen als:

 • Snel inspelen op actualiteit
 • Aanbod snel online
 • Beschikbaarheid altijd up-to-date
 • Gedifferentieerde prijzen 
 • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Klik hier voor het actuele overzicht van touroperators waarmee wij real-time koppelen.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Channel Manager u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#