icon
Logo

NIEUW | Stratech-RCS Enterprise 2022

30 november 2021

Onlangs mochten we al een sneak preview delen, inmiddels mogen we het van de daken schreeuwen... Vol trots presenteren wij Stratech-RCS Enterprise 2022! Ons marketing- en reserveringssysteem voor grotere recreatiebedrijven is in een volledig nieuw jasje gestoken. Daarnaast bevat deze versie verschillende nieuwe features en verbeteringen. 

Werkt jouw organisatie met Stratech-RCS Enterprise? Dan kun je in de loop van het eerste kwartaal van 2022 met deze nieuwe versie gaan werken. Een goed begin van het nieuwe jaar dus!

Maak kennis met onze nieuwste features...

Naast de vernieuwde look & feel bevat Stratech-RCS Enterprise 2022 een interactief dashboard, is het mogelijk om widgets van verschillende partners toe te voegen en zijn een aantal real-time koppelingen verbeterd. Denk hierbij aan:

  • Real-time synchronisatie met jouw website en touroperators.
  • Real-time synchronisatie met Stratech Campaign, waardoor direct campagnes verstuurd kunnen worden.
  • Verbeterde koppeling met partners, wat real-time communicatie mogelijk maakt.
  • Open een gastenkaart of reservering direct vanuit een andere applicatie, bijvoorbeeld vanuit Stratech Insight.
  • Uitbreiding Channel Manager met onder andere Holidu.

...en ontdek onze nieuwste samenwerkingen

Om jou op alle fronten de beste oplossing te kunnen bieden, werken we samen met specialistische partners. Bekijk onze nieuwste samenwerkingen.

Self-Service van het hoogste niveau
Op het gebied van Self-Service was er al veel mogelijk binnen Stratech-RCS Enterprise. Dankzij onze samenwerking met verschillende partners kunnen we inmiddels Self-Service van het hoogste niveau realiseren voor een optimale gastbeleving!

  • LeisureConnect App - ontwikkeld in samenwerking met Libelnet: een intelligente app die een volledig receptieloos verblijf mogelijk maakt. Van toegangscontrole en Mijn Omgeving tot aan gepersonaliseerde informatievoorziening tijdens het verblijf.
  • Boekingszuil - ontwikkeld in samenwerking met C.A.T. Control Systems: met de Boekingszuil kunnen gasten receptieloos inchecken en wordt zelfs toegangsbeheer volledig geregeld. Lange wachtrijen bij de receptie behoren hiermee defi nitief tot het verleden!

Optimaal vakantiegevoel met de lees- en luisterapp
Gun jouw gasten het optimale vakantiegevoel met onze nieuwe koppeling met Wait. Wait is een digitale lees- en luisterapp waarmee je gasten - gedurende hun gehele verblijf - toegang krijgen tot tijdschriften, boeken en luisterboeken voor eindeloos lees- en luisterplezier. De app is beschikbaar op zowel smartphone als tablet.

Snelle service met telefoniekoppeling
Stratech is onlangs een uniek partnerschap aangegaan met Red Cactus! Met hun Bubble Software is nagenoeg elke telefonieomgeving te koppelen aan ons reserveringssysteem. Zo kun je vanuit een inkomende oproep direct de bijbehorende gastenkaart of reservering openen. Tijdbesparing bij de receptie én een hogere gasttevredenheid doordat gasten sneller geholpen worden. Een win-win situatie!

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech-RCS Enterprise voor jouw recreatiebedrijf? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS Enterprise is dé marketing- en reserveringssoftware voor grotere recreatiebedrijven. Samen met onze specialisten en partners werken we nauw met je samen aan het succes van jouw recreatiebedrijf.

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#