icon
Logo

NIEUW | Stratech Insight Partner Login

07 april 2021

Onlangs hebben we de Stratech Insight Partner Login aan onze klanten geïntroduceerd!

Met behulp van deze Login krijgen gezamenlijke partners toegang tot de Stratech Insight dasboards van onze klanten, zodat zij hun marketingcampagnes op basis van actuele inzichten nóg beter kunnen optimaliseren. Maximaal resultaat dus!

Als recreatieondernemer ben je min of meer burgemeester van je eigen dorp. Op elk vlak moet je wel een beetje kennis hebben; of dat nu is op het gebied van vergunningen, marketing, boekhouding, schoonmaak, werven van personeel of prijsbeleid. Met een beetje geluk hoef je dit niet allemaal alleen te doen en zijn er specialisten op ieder gebied die je kunnen helpen.

Stratech neemt een deel van die rol op zich door je te ondersteunen met belangrijke data via Stratech Insight, door je marketing tools te bieden door middel van Stratech Campaign, het optimaliseren van je prijsbeleid met Stratech Pricing en door het zijn van een kennispartner met recreatiespecialisten die jou en je bedrijf beter helpen ondernemen. Wie al werkt met Stratech Insight weet dat de dashboards je in één oogopslag inzicht geven in de actuele management informatie van je bedrijf. Wanneer je de tools combineert, kun je analyses draaien op bijvoorbeeld:

  • Prijsbeleid
  • E-mail marketing campagnes
  • Bezetting

Maar hoe meer je met die gegevens aan de slag wilt, hoe moeilijker het misschien is om de tijd te vinden voor diepere analyses. De data ‘aan elkaar knopen’ is interessant, maar hoe kun je er vervolgens op acteren? Gelukkig is dat iets waar onze marketing partners je heel goed bij kunnen helpen. We hebben daarom de Stratech Insight Partner Login in het leven geroepen.

Nóg gerichter marketing bedrijven

Veel van onze klanten werken al met één van onze partners op het gebied van marketing. Op die manier worden zij onder andere geholpen in het bedenken en uitzetten van marketing acties, het analyseren van resultaten en het optimaliseren van hun website. Onze partners hebben ruime kennis op het gebied van (online) marketing. Zo ook RED Online Marketing.

RED Online Marketing is hét bureau voor de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en helpt bedrijven met bijvoorbeeld hun marketing strategie, advertenties in Google, Bing, Facebook, Instagram, YouTube of met Display banners, email marketing, SEO of conversie optimalisatie.

Door middel van de Stratech Insight Partner Login heeft RED Online toegang tot de dashboards van onze klanten. Door middel van de data in deze dashboards kunnen zij direct het effect van een campagne analyseren, hebben ze inzicht in welke periodes extra aandacht verdienen en weten ze welke berichten ze naar welke gasten moeten verzenden. Zo zijn we samen in staat om het maximale resultaat voor onze klanten te behalen.

Quote RED Online | SIPL

Naast RED Online Marketing worden in de nabije toekomst meer van onze partners aangesloten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Stratech Insight Partner Login of over de andere producten en diensten waarmee we jou als recreatieondernemer kunnen helpen het maximale uit je recreatiebedrijf te halen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS Enterprise is dé marketing- en reserveringssoftware voor grotere recreatiebedrijven. Samen met onze specialisten en partners werken we nauw met je samen aan het succes van jouw recreatiebedrijf.

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#