icon
Logo

Nieuw: Recreatie Vouchers

03 april 2020

In de recreatiebranche zien we dat, als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, reserveringen worden geannuleerd.

Om het omboeken van reserveringen voor jou zo eenvoudig mogelijk te kunnen maken, hebben wij in ons reserveringssysteem Voucher functionaliteit ontwikkeld!

 

In de recreatiebranche zien we dat, als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, reserveringen worden geannuleerd. Veel van die reserveringen zijn al (deels) betaald. Om de recreatieondernemer zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen heeft HISWA-RECRON een voucherregeling opgesteld.

In aansluiting hierop hebben we speciaal voor onze klanten Voucher functionaliteit ontwikkeld, waarmee eenvoudig Recreatie Vouchers kunnen worden gegenereerd. Deze vouchers hebben de waarde van de door de gast reeds betaalde som, en kunnen vervolgens worden gebruikt als (aan)betaling voor een nieuwe reservering. Zo kun jij als recreatieondernemer de gevolgen voor liquiditeit uitsmeren over langere periode!

Mogelijkheden van de Voucher functionaliteit

Ontdek in onderstaande video de mogelijkheden van de Voucher functionaliteit. Hierin wordt naast het aanmaken en uitgeven van vouchers, ook aandacht besteed aan het automatisch e-mailen van vouchers aan gasten en aan het verkrijgen van inzicht in de voucherstatistieken:

 

Inzicht in Voucher statistieken

Naast de verwerking van vouchers en de boekhoudkundige afhandeling in onze software, is inzicht in de uitgifte van de vouchers van cruciaal belang. Met behulp van Stratech Insight, dé tool voor optimaal inzicht in de management informatie van je recreatiebedrijf, heb je inzicht in alle statistieken rondom je vouchers. Hoeveel vouchers heb je reeds uitgegeven? Wat is de waarde van deze vouchers en wat is de waarde van de vouchers die reeds zijn ingewisseld? En hoe verhoudt zich dit over de tijd? Allemaal vragen waarop je met één druk op de knop antwoord hebt!

Voucherstatistieken | Stratech Insight

Dashboard 'Vouchers' in Stratech Insight

 

Online demonstratie Recreatie Vouchers

Onlangs hebben wij in samenwerking met HISWA-RECRON een online demonstratie georganiseerd waarin we toelichten hoe je als recreatieondernemer het beste kunt omgaan met de verwerking van Recreatie Vouchers. Tijdens dit webinar is aandacht besteed aan onder andere het uitgeven en inwisselen van vouchers, daarnaast komen aspecten als de richtlijnen van de Autoriteit Consument en Markt, de boekhoudkundige verwerking en btw-afdracht ook aan bod. Bekijk hier de opname van de online demonstratie terug.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de werking en mogelijkheden van onze Voucher functionaliteit? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over ons alles in één reserveringssysteem

Met Stratech-RCS - ons alles in één reserveringssysteem - realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech-RCS
#