icon
Logo

Nieuw: Optimaal bereik van uw gasten met Stratech Campaign

03 november 2016

Relevantie blijft ook in 2017 belangrijk voor het vergroten van de interactie met je gast en het verhogen van de conversie.

Het is dan ook erg belangrijk dat u elke elke unieke gast, op het juiste moment met de juiste informatie bereikt.


Om zo relevant mogelijk met uw gast te kunnen communiceren is het een must dat belangrijke gast- en reserveringsgegevens worden gesynchroniseerd met uw e-mailmarketing oplossing, zodat op basis hiervan volledig gepersonaliseerde e-mails kunnen worden verstuurd en u dus slimme marketing kunt bedrijven.

Gastenmarketing met Stratech Campaign

Stratech Campaign is hiervoor de oplossing! Door de bijzondere integratie tussen Stratech-RCS en Clang wordt de in het reserveringssysteem aanwezige unieke data beschikbaar gesteld in de e-mailmarketing oplossing van Clang. Hierdoor is het mogelijk je gasten op basis van deze gegevens volledig gesegmenteerd en/of gepersonaliseerd e-mails te versturen. Hierdoor wordt iedere unieke gast, op het juiste moment met de voor hem/haar relevante informatie bereikt. Voor het ultieme gemak worden de e-mails vanuit een campagne volledig geautomatiseerd verstuurd, waardoor u hier na één keer instellen geen omkijken meer heeft! 

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen Stratech Campaign u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over Stratech Campaign

Met Stratech Campaign kunt u uw gasten automatisch gepersonaliseerde berichten sturen, waardoor u elke unieke gast op het juiste moment met de juiste informatie kunt bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Stratech Campaign
#