icon
Logo

Nieuw: Mijn Omgeving voor Gasten en Eigenaren

08 september 2016

Om de dagelijkse processen van u als recreatieondernemer te vereenvoudigen en uw gasten en eigenaren zo veel mogelijk vrijheid te kunnen geven, hebben wij de Mijn Omgeving voor Gasten en Mijn Omgeving voor Eigenaren ontwikkeld.

Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van de Mijn Omgeving.

Mijn Omgeving voor Gasten

De Mijn Omgeving voor Gasten maakt het voor uw gasten mogelijk om hun reserveringen te bekijken, gegevens te wijzigen of aan te vullen, documenten uit het dossier te bekijken, betalingen te doen, artikelen bij te boeken, zelfstandig in- en uit te checken en een nieuwe reservering te maken zonder de gastgegevens opnieuw te hoeven invullen.

Meer omzet

Wanneer een gast via de Mijn Omgeving een nieuwe reservering wil maken, zijn de gegevens van de gast reeds bekend waardoor deze niet opnieuw hoeven te worden ingevoerd. Ook is het mogelijk om een nieuwe gast tijdens het reguliere online boekingsproces naar een minimum aantal gegevens te vragen, deze kunnen later namelijk eenvoudig via de Mijn Omgeving worden aangevuld. Hierdoor wordt de drempel voor het maken van een reservering voor uw (nieuwe) gasten zo laag mogelijk gemaakt.

Daarnaast maakt de Mijn Omgeving het mogelijk om upselling richting uw gasten toe te passen. Zo kunt u de gasten die gebruik maken van de Mijn Omgeving bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen doen wanneer zij een nieuwe reservering maken of bijboeken via de Mijn Omgeving.

De volgende gegevens zijn beschikbaar en kunnen door de gast te wijzigen:

  • Gastgegevens;
  • Voertuiggegevens (kentekens, module CAT Controller of Parkingware vereist): een gast kan kentekens van voertuigen wijzigen, toevoegen en verwijderen
  • Reserveringen: nieuwe reservering aanmaken, medegasten wijzigen/toevoegen/verwijderen (module Relatie vereist), betaligen verrichten en artikelen bijboeken. 

Mijn Omgeving voor Eigenaren

De Mijn Omgeving voor Eigenaren maakt het voor eigenaren mogelijk om hun gegevens te wijzigen of aan te vullen, de bezetting van hun objecten te bekijken en hun objecten te blokkeren voor bijvoorbeeld eigen gebruik of onderhoud.

De volgende gegevens zijn beschikbaar en kunnen door de eigenaar worden gewijzigd:

  • Eigenaar gegevens;
  • Objecten met per object de bezetting en blokkeringen.
Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Mijn Omgeving u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Mijn Omgeving is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#