icon
Logo

Nieuw: Koppeling Boekingsmonitor

15 oktober 2014

Hoe presteert u ten opzichte van andere parken binnen uw samenwerkingsverband en collega's in uw eigen of andere toeristische regio's?

Om u deze inzichten te kunnen geven heeft Stratech een koppeling met de Boekingsmonitor ontwikkeld!


Gastenmarketing met Stratech Campaign

Via de website www.boekingsmonitor.nl heeft u op elk moment van de dag inzicht in de actuele stand van uw boekingen, die zijn uitgesplitst in toeristische plaatsen en verhuureenheden. Grafieken maken in één oogopslag duidelijk of uw boekingen ten opzichte van het voorgaande jaar voor of achter lopen, en met welk percentage.

Naast het vergelijk van uw boekingen met het voorgaande jaar, maakt de boekingsmonitor het ook mogelijk de stand van uw boekingen te vergelijken met boekingen bij andere parken binnen uw samenwerkingsverband en boekingen uit uw eigen en andere regio's. De standen van deze boekingen worden met behulp van grafieken weergegeven.

Hoe werkt het?

U doet eenmalig de inrichting voor de Boekingsmonitor, vanaf dan loopt alles vanzelf en heeft u hier geen omkijken meer naar. Een koppeling van de Boekingsmonitor met ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise zorgt ervoor dat u via de website van de Boekingsmonitor de stand van uw eigen reserveringen kunt inzien. Vervolgens worden uw gegevens samengevoegd met die van de deelnemers in uw samenwerkingsverband en andere collega's in uw eigen of andere toeristische regio's. Deze gemiddelden zijn voor alle deelnemers zichtbaar. 

Kosten

Het gebruik van de door ons ontwikkelde koppeling tussen Stratech en de Boekingsmonitor is beschikbaar vanaf € 168,00 per jaar (exclusief btw). 

Gratis demo 

Via de website www.boekingsmonitor.nl wordt u een gratis demo beschikbaar gesteld. Zo krijgt u in één oogopslag een beeld van de werkwijze van de Boekingsmonitor.

Wanneer u gebruik wilt maken van de Boekingsmonitor, dient u zich via http://boekingsmonitor.nl/aanmelden.php bij de Boekingsmonitor aan te melden.

Voor meer informatie over de koppeling tussen Stratech en de Boekingsmonitor kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de Boekingsmonitor u kan bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Boekingsmonitor kan worden gekoppeld aan Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#