icon
Logo

Nieuw in Stratech-RCS Enterprise: Telefoon Integratie!

29 juni 2021

Stratech is onlangs een uniek partnerschap aangegaan met Red Cactus!

Met de Bubble Software van Red Cactus kun je nagenoeg elke telefonieomgeving koppelen aan ons reserveringssysteem. Hierdoor kun je vanuit een inkomende oproep direct de gastenkaart of reservering van de betreffende gast openen. Benieuwd naar de meerwaarde voor jou én je gast?

Meerwaarde voor jou én je gast!

Met de Stratech-RCS Enterprise CRM Telefonie Connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de gastinformatie vanuit Stratech-RCS Enterprise en kun je direct de gastenkaart openen. Deze connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.

Screenshot Red Cactus

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te vertonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig jouw wens samen te stellen. Bij doorverbonden gesprekken blijft het mogelijk om de gastgegevens te tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke Bubble gebruiker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller, wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble applicatie voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt. Als gebruiker kun je de te vertonen pop-up volledig zelf inhoud geven. Denk hierbij aan gegevens zoals:

 • Naam gast
 • Woonplaats gast
 • Taal
 • Telefoonnummer
 • Gastnummer
 • Reserveringsnummer
 • Boekingsperiode
 • Huidige reservering
 • Status boeking
 • Geboekte object
 • Laatst vertrokken reservering
 • Achterstand betaling

Door middel van knoppen in de pop-up kun je direct de gastenkaart- of de reservering openen, zonder dat je dit handmatig hoeft op te zoeken. Dit levert tijdbesparing en een hogere gasttevredenheid op, doordat de gast veel sneller geholpen kan worden!

Positieve ervaring bij onze pilotklant Vakantiepark De Meerpaal!

Vakantiepark De Meerpaal heeft als eerste klant gebruik mogen maken van deze integratie. Ruben Kouwer | Parkmanager is dan ook erg positief:

Quote De Meerpaal | Koppeling Red Cactus

Succesformule Red Cactus en Stratech

Red Cactus maakt en levert softwareapplicaties voor de telecomsector. Van standaard diensten zoals de pop-up software Bubble waarmee je je telefoon koppelt aan ons reserveringssysteem, tot maatwerk software oplossingen zoals een connector om data te koppelen aan Microsoft Power BI voor maatwerk dashboards. Hierin is Red Cactus jouw partner! 

Mark Minnaard | Specialist Telecomdiensten bij Red Cactus is erg enthousiast over onze samenwerking: "Samen met Stratech is er een telefonie integratie ontwikkeld die echt meerwaarde biedt voor Stratech-RCS Enterprise gebruikers en gasten. Geen gedoe meer met dubbele invoer van gasten, maar direct vanuit de pop-up bij de juiste gastenkaart of de boeking. Het mooie is dat deze integratietool werkt met nagenoeg elke telefonieomgeving waardoor een klant niet hoeft te veranderen van telecompartner. Samen bieden we echt meerwaarde voor klant en gast!".

Neem voor meer informatie contact met Red Cactus op via onderstaande contactgegevens:

Meer weten?

Wil jij meer informatie over de voordelen en tijdbesparing die de koppeling tussen Red Cactus en Stratech jouw recreatiebedrijf kan opleveren? Of wil je gelijk gebruik maken van deze koppeling? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Meer informatie
#