icon
Logo

Nieuw in Stratech-RCS Enterprise: Stratech Pricing!

22 april 2021

Wil jij ook meer omzet genereren door effectief prijsbeleid? Met Stratech Pricing geven we jou inzicht in je resultaat, vraag en conversie en kun je eenvoudig je prijzen aanpassen. Zo kun je razendsnel acteren op veranderende marktontwikkelingen en vervolgens meer omzet uit je aanbod halen!

Direct inspelen op veranderende vraag met Stratech Pricing

Als recreatieondernemer weet je als geen ander dat invloeden van buitenaf een behoorlijk effect kunnen hebben op het boekingsgedrag van de gast. Niet door enkel vrije- en feestdagen, het weer of lokale evenementen, maar ook door een onvoorspelbare pandemie als Corona is het doen van prijsaanpassingen noodzakelijk voor het behalen van een zo hoog mogelijke omzet uit je bestaande aanbod.

Onze nieuwe module Stratech Pricing geeft je inzicht in de periodes met een veranderende vraag en zorgt ervoor dat je op basis van data uit het reserveringssysteem (resultaat tot nu toe), Google Analytics (inzichten in vraag en conversie) en intuïtie snel en eenvoudig prijsaanpassingen door kunt voeren. Onze dashboards geven je vervolgens inzicht in het effect van deze mutaties.

De voordelen op een rij

Stratech Pricing ondersteunt je bij het succesvoller maken van jouw recreatiebedrijf. De voordelen:

  • Meer omzet genereren door continue sturing op basis van resultaat, vraag en conversie
  • Snel inspelen op veranderende marktontwikkelingen (zoals Corona) en daarmee gepaard veranderd boekingsgedrag 
  • Eenvoudig prijzen aanpassen aan de hand van een algoritme dat op basis van prioriteit aangeeft welke periode aandacht behoeft
  • Analyses en correcties op basis van data uit Stratech-RCS Enterprise (resultaat), Google Analytics (vraag en conversie) en intuïtie
  • Inzicht in mutaties en het effect hiervan
  • Continue persoonlijke begeleiding van een eigen Stratech Specialist 

Pilotklanten positief over Stratech Pricing

Begin 2021 zijn we begonnen met een pilottraject om Stratech Pricing samen met onze klanten te finetunen. Zo hebben zij als één van de eerste recreatiebedrijven al volop kunnen experimenteren met de nieuwe module. Dit heeft ze nu al de nodige voordelen opgeleverd, de ervaringen zijn dan ook erg positief:

Meer weten?

Wil jij meer informatie over Stratech Pricing en hoe deze functionaliteit jou meer omzet kan opleveren? Bekijk www.stratechpricing.nl voor meer informatie en meld je aan voor de update service om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Meer informatie
#