icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking: Prijsbeschikbaarheidsoverzicht (PBO)

15 april 2022

Jij wilt het je gasten toch ook zo eenvoudig mogelijk maken om hun ideale vakantie te kunnen boeken op je website? 

De toevoeging van het Prijsbeschikbaarheidsoverzicht aan het online boekingsproces van Stratech Booking maakt dit mogelijk!

 

Het Prijsbeschikbaarheidsoverzicht (PBO) in Stratech Booking geeft de gast online in één oogopslag inzicht in alle mogelijke verblijfscombinaties en bijbehorende kosten van jouw aanbod. Wat zijn de kosten voor een gelijke verblijfsduur wanneer de gast een dag eerder of later aankomt? En wat is de meerprijs wanneer de gast zijn of haar verblijfsduur met één of meerdere dagen verlengt?

Vragen waarvan de antwoorden nu direct inzichtelijk zijn voor je gast, zonder dat deze de boekingsgegevens hoeft aan te passen of contact met jou op hoeft te nemen.

Prijsbeschikbaarheidsoverzicht

Doordat de gast vanuit dit overzicht direct een reservering kan maken, realiseer jij meer boekingen en bespaar je een hoop tijd

Meer weten?

Wil jij meer informatie over het Prijsbeschikbaarheidsoverzicht in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#