icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking |
Late checkout

26 oktober 2022

Willen je gasten op hun vertrekdag heerlijk uitslapen, uitgebreid ontbijten óf misschien nog even in het zwemparadijs springen en jouw recreatiebedrijf dus op een later tijdstip dan gebruikelijk verlaten?

Dit kun je eenvoudig regelen in Stratech Booking door voor deze reservering een late checkout aan te maken!

Voor gasten die jouw recreatiebedrijf op hun vertrekdag in alle rust willen verlaten, kun je in Stratech Booking eenvoudig een reservering met een late checkout aanmaken. Dit kan gratis zijn, maar ook tegen betaling. Is er een late checkout bijgeboekt? Dan kun je dit eenvoudig terugzien in de reserveringskaart en het planbord. Er kan vanzelfsprekend geen nieuwe reservering geplaatst worden wanneer de voorliggende reservering een late checkout bevat.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze functionaliteit. 

 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een late checkout in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#