icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking | Koppeling met online boeken van Holiday Media

2 november 2022

Wil jij een hogere conversie door je online boekingsstraat volledig op maat te laten maken en naar eigen wens in te richten? Dat kan! 

Zo is het straks mogelijk om jouw online reserveringssysteem te koppelen aan andere webpartijen. Holiday Media heeft hierbij de primeur! Zij zullen de koppeling met Stratech Booking binnenkort als eerste beschikbaar stellen aan recreatiebedrijven.

Het online boeken op je eigen website is vaak je belangrijkste verkoopkanaal. De online boekingsmodule behoort dan ook tot het basispakket van Stratech Booking. Alle acties, arrangementen, optionele artikelen en kortingen kunnen hiermee eenvoudig online door je gasten worden geboekt. 

Wil jij geen gebruik maken van de standaard online boekingsmodule in Stratech Booking, maar wil je juist meer flexibiliteit op het gebied van (het design en de inrichting van) je online boekingsstraat? Onze koppeling met andere webpartijen maakt het straks mogelijk om het online boeken volledig naar eigen wens in te richten! Onze digital partner Holiday Media is de eerste externe partij die deze koppeling met Stratech Booking beschikbaar zal stellen. 

Heb je nog geen website of is deze aan vervanging toe? Ook dit kan Holiday Media voor je regelen. Hiermee ben je optimaal vindbaar én boekbaar voor je gasten en klaar voor het nieuwe seizoen!

Over Holiday Media

Holiday Media verzorgt voor meer dan 250 recreatie­bedrijven door heel Nederland het design en het onderhoud van de website. De afgelopen jaren hebben zij met veel enthousiasme campings, vakantieparken, verhuur­organisaties en andere type recreatie­bedrijven kunnen helpen met hun wensen op het gebied van online vindbaarheid en online reserveringen binnenhalen. Dit doen zij onder andere door middel van website ontwikkeling, online boeken en online marketing. 

Holiday Media gebruikt zijn expertise van de recreatiebranche om zo innovatieve websites te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen identiteit die het ook mag uitstralen op het internet. Holiday Media hecht veel waarde aan de wensen en de behoeften van de klant en combineert die met kennis van de markt en techniek. Naast het ontwikkelen van websites zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van online boeken koppelingen met reserveringssystemen. Hiervoor werkt Holiday Media al jaren intensief samen met Stratech.

De voordelen van de koppeling met Holiday Media voor jou

  • Unieke uitstraling: design volledig in lijn met jouw eigen identiteit en huisstijl.
  • Hogere conversie: online boekingsstraat volledig op maat ingericht.
  • Meer reserveringen en hogere omzet: maak gebruik van het specialisme van jouw webpartij (in eerste instantie Holiday Media) wanneer het gaat om online marketing, vindbaarheid én boekbaarheid.
Meer weten?

Wil jij meer informatie over onze koppeling met het online boeken van Holiday Media of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#