icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking: iCalendar

24 juni 2021

Maak jij gebruik van touroperators om je aanbod beschikbaar te stellen? Een slimme zet om je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Echter, ben je hierdoor wellicht veel tijd kwijt aan het handmatig bijhouden van je bezetting om dubbele boekingen via de verschillende kanalen te voorkomen. De iCalendar in Stratech Booking maakt dit voor jou een stuk makkelijker!

iCalendar haalt bezetting op uit Stratech Booking

Middels iCalendar (ook wel iCal genoemd) kan agenda- en planningsinformatie, denk aan evenementen, afspraken en bezettingen, worden opgeslagen en uitgewisseld tussen verschillende programma's. De iCalendar in Stratech Booking maakt het voor touroperators mogelijk om de bezetting van accommodaties uit het online reserveringssysteem te halen. Hierbij kun je zelf bepalen voor welke accommodaties je de bezetting beschikbaar wilt stellen

Touroperators die deze bezetting uit Stratech Booking kunnen ophalen zijn bijvoorbeeld Natuurhuisje.nl, Vakantieadressen.nl en Booking.com. 

Ook voor Vekabo leden

Naast de standaard touroperators waar de iCalendar aan gekoppeld kan worden, kan deze ook gebruikt worden door recreatieondernemers die hun aanbod beschikbaar stellen via de website van branchevereniging Vekabo. Hierbij is het mogelijk om de bezetting op productniveau op te halen. Ook kun je aangeven welke objecten behorend bij het product beschikbaar mogen zijn voor de iCal.

Ontdek de voordelen!

Dankzij de iCalendar in Stratech Booking:

  • bespaar je tijd in het handmatig bijhouden van je bezetting via verschillende touroperators 
  • verklein je de kans op dubbele boekingen
  • hebben jouw gasten via elk kanaal zicht op de actuele bezetting
Meer weten?

Wil jij meer informatie over de iCalendar koppeling in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 30,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#