icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking | Borg verwerken

23 november 2022

Wil jij ook graag je borg kunnen verwerken op je reserveringen, zodat je eventuele schade aan of in je accommodatie kunt verrekenen met je gasten?

In Stratech Booking is dit nu eenvoudig in te richten en te verwerken!

Je kunt een borgbedrag handmatig aan een reservering toevoegen. Of neem het borgbedrag eenvoudig op in je online boekingsstraat, zodat dit direct inzichtelijk is op de kassabon (niet in de vanaf-prijs) en je gast niet voor verrassingen komt te staan. Bij het uitchecken kun je de verwerking van de borgbetaling vervolgens direct regelen. Hierbij is het tevens mogelijk om je gasten via een automatische e-mail te informeren over de verwerkte borgbetalingen. Snel een rapportage uitdraaien van alle reserveringen met een openstaand borgbedrag? Ook dat kan!

Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze functionaliteit.

 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over deze nieuwe functionaliteit of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#