icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking: Automatische e-mailberichten

26 januari 2022

Ben je op dit moment veel tijd kwijt met het handmatig bevestigen van reserveringen, het bellen of mailen van gasten om ze te herinneren aan de naderende betalingstermijn of alle communicatie rondom het bevestigen of laten vervallen van een geplaatste optie?

Dit is met behulp van de automatische e-mail berichten in Stratech Booking verleden tijd!

Als recreatieondernemer wil je natuurlijk vooral met je gasten bezig zijn en niet met de administratieve rompslomp. Je ontkomt er echter niet aan: een gast betaalt niet op tijd, dus moet er een betalingsherinnering worden verzonden. Een gast komt over 3 dagen aan en het liefst geef je ze alvast enkele tips per e-mail. Een gast heeft gisteren zijn verblijf betaald en vraagt zich af of de betaling wel goed is doorgekomen. Allemaal randzaken die bij elkaar veel van je tijd opslokken.

Gelukkig biedt Stratech Booking daar nu een oplossing voor: automatische e-mailberichten. Door middel van het instellen van automatische e-mails, op basis van vooraf gedefinieerde criteria, kun je ervoor zorgen dat je veel tijd bespaart en fouten voorkomt.

 

Bespaar veel tijd en voorkom fouten!

Heb je een reservering van een gast ontvangen, maar kost het je veel tijd om deze te bevestigen óf ben je misschien wel vergeten of je deze überhaupt al bevestigd hebt? Dit is met Stratech Booking verleden tijd! Maak hiervoor gebruik van een bevestigingsmail met hierin de betreffende reserveringsgegevens die automatisch naar de gast wordt verzonden zodra jij de reservering voor de gast inboekt of wanneer de gast online een reservering heeft gemaakt. 

Zo hoef je ook nooit meer na te denken over of een betaling wel is voldaan. Je kunt het namelijk zo instellen dat de gast een paar dagen voor de vervaldatum van de betalingstermijn een e-mail ontvangt die hem of haar er op attendeert dat er nog een betaling open staat. Wanneer de gast niet betaalt, zal er een week na het vervallen van de termijn opnieuw automatisch een e-mail worden verzonden ter herinnering.

Wil je je gasten informeren over de verschillende mogelijkheden die je recreatiebedrijf biedt, zoals het bestellen van broodjes of de verhuur van fietsen? Of wil je ze kennis laten maken met de activiteiten die ze in de omgeving kunnen ondernemen? Met behulp van een leuke voorpret e-mail, die je jouw gasten een x aantal dagen voor aankomst automatisch toestuurt, kun je ze inspireren. Ook kun je de gasten achteraf een e-mail sturen om ze te bedanken voor hun verblijf en ze vragen om een recensie op Zoover achter te laten. Deze e-mailberichten kunnen eenvoudig in Stratech Booking worden opgemaakt en automatisch op het door jou gewenste moment worden verzonden, zonder dat je iedere dag hoeft te controleren welke gast binnenkort aankomt of net is vertrokken. Handig voor de gast én handig voor jezelf!

Automatische e-mailberichten             Automatisch e-mailbericht

Standaard e-mailtemplates beschikbaar in drie talen!

Er worden in Stratech Booking standaard diverse e-mailberichten meegeleverd die uiteraard geheel naar eigen wens op te maken zijn. Denk hierbij aan een reserveringsbevestiging, betalingsherinnering(en), voorpret- en napretmails evenals berichten rondom een vervallen optie. Deze berichten zijn standaard in het Nederlands, Engels én Duits beschikbaar zodat jouw gast de automatische e-mailberichten in de juiste taal ontvangt. 

Wil jij ook tijd besparen en fouten verminderen door het gebruik van deze automatische e-mailberichten? En ben je benieuwd hoe Stratech Booking je kan helpen om minder tijd kwijt te zijn aan administratie en méér tijd over te houden voor jezelf en je gasten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we je graag alle mogelijkheden van ons online reserveringssysteem laten zien.

 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over automatische e-mailberichten in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#