icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking | Annuleringsverzekering

19 oktober 2022

Wil jij je gasten de mogelijkheid bieden om een annuleringsverzekering bij hun reservering te boeken, zonder dat je hier zelf veel administratieve rompslomp aan hebt?

In Stratech Booking kun je snel en eenvoudig annuleringsverzekeringen aanbieden én verwerken.

Het is nu mogelijk om een annuleringsverzekering in te richten in Stratech Booking. Deze annuleringsverzekering is gemakkelijk door een gast bij te boeken in het online boekingsproces. Werk je met een verzekeraar en wil je ook graag poliskosten en assurantiebelasting voor deze verzekering kunnen berekenen? Ook dat is eenvoudig in te richten! Hierbij is het uiteraard ook mogelijk om jouw gasten met een annuleringsbevestiging te informeren over de financiële gevolgen en verdere afhandeling van de annulering. Daarnaast heb je zelf met behulp van rapportages inzicht in en controle op de afgesloten annuleringsverzekeringen en geannuleerde reserveringen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze functionaliteit. 

 

De voordelen voor jou

  • Extra service en zekerheid voor je gasten door het aanbieden van een annuleringsverzekering
  • Snelle en eenvoudige afhandeling van annuleringen
  • Automatische doorberekening van annuleringskosten
  • Inzicht in en controle op de afgesloten annuleringsverzekeringen en geannuleerde reserveringen
Meer weten?

Wil jij meer informatie over het verwerken van annuleringsverzekeringen in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#