icon
Logo

Nieuw in Stratech Booking: Actiecodes

25 mei 2022

Wil jij je gasten laten profiteren van kortingen om herhaalbezoek te stimuleren? Of wil je juist nieuwe gasten met een leuke actie verleiden om een verblijf bij jouw recreatiebedrijf te boeken? 

Door te werken met actiecodes in Stratech Booking kun je dit eenvoudig realiseren!

Door actiecodes aan te maken in Stratech Booking kunnen bepaalde kortingen of andere artikelen automatisch berekend worden bij het opgeven van de actiecode. Bij het maken van een reservering kun je de actiecode zelf via de wizard of het planbord toevoegen in Stratech Booking. Uiteraard kun je je gast ook de mogelijkheid bieden om zelf een actiecode online in te wisselen tijdens het online boeken. De code met bijbehorende actieprijs wordt vervolgens direct toegepast en verwerkt in Stratech Booking. 
 

Doe je gasten een plezier, realiseer meer boekingen en bespaar een hoop tijd door te werken met actiecodes in Stratech Booking! 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over het gebruik van actiecodes in Stratech Booking of over de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor jouw recreatiebedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Stratech Booking neemt jou al vanaf € 35,00 per maand - inclusief online boeken en online betalen - alle administratieve rompslomp uit handen!

Meer informatie
#