icon
Logo

Nieuw in onze Channel Manager: Holidu

23 november 2021

Voor de recreatieondernemers die vakantiewoningen verhuren en deze graag bij de internationale - vooral Duitse - gasten onder de aandacht willen brengen, hebben wij touroperator Holidu toegevoegd aan onze Channel Manager!  

Hierdoor maken we het voor jou nóg makkelijker om de internationale gast te bereiken, naamsbekendheid te creëren en bovenal meer boekingen te realiseren.

Wie is Holidu?

Holidu, hét boekingsplatform voor vakantiewoningen, is sinds 2014 hard bezig om recreatiebedrijven en gasten met elkaar te verbinden vanuit hun kantoor in München. Met ruim 1600 partners, 15.005.821 vakantiehuizen en 27 miljoen website bezoekers per maand helpen ze jou eenvoudig, maar vooral doeltreffend je accommodaties te promoten en de boekingen te beheren. De meeste boekers van Holidu komen uit Duitsland, echter groeien de boekingen uit Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koningrijk en Italië enorm. Sinds dit jaar proberen ze deze buitenlandse, veelal Duitse, gasten bekend te maken met de Nederlandse markt. Hiervoor hebben ze reeds samenwerkingen met enkele grote partners in Nederland gerealiseerd.

Hun missie? Het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk gemakkelijk maken!

Voordelen voor jou als recreatieondernemer

Voor jou als partner heeft een samenwerking met Holidu de volgende voordelen:

 1. Holidu kan je helpen met internationale boekingen, vooral van Duitse gasten.
 2. Het boekingsplatform ziet boekingen als joúw boekingen. Ze delen dan ook alle gastgegevens en bieden je flexibiliteit omtrent bijvoorbeeld annuleringsvoorwaarden. 
 3. Je logo en bedrijfsnaam zijn zichtbaar op de website.
 4. De meeste websitebezoekers van Holidu zijn op zoek naar een vakantiewoning, niet direct naar een park. Holidu laat ze dan ook voor het eerst kennismaken met een park, waardoor een nieuwe doelgroep wordt aangeboord.
 5. Boekers zijn vaak gezinnen met een hoger besteedbaar inkomen.
 6. Je hebt direct contact met de Nederlandse Business Development Manager van Holidu. Hij is dan ook erg blij met onze samenwerking: "Wij kijken erg uit naar onze nieuwe samenwerking met Stratech! Samen gaan we de Duitse gast bekend maken met de Nederlandse parken en campings en gaan we zorgen voor meer boekingen door het jaar heen!"

Mocht je interesse hebben in een samenwerking met Holidu of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Stan Roodbeen - Business Development Manager Nederland - via stan.roodbeen@holidu.com of +49 1579 2363 484.

Channel Manager: koppeling reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in ons reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kun je profiteren van voordelen als:

 • Snel inspelen op actualiteit
 • Aanbod snel online
 • Beschikbaarheid altijd up-to-date
 • Gedifferentieerde prijzen 
 • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Klik hier voor het actuele overzicht van touroperators waarmee wij real-time koppelen.

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen de Channel Manager jou kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: dé marketing- en reserveringssoftware voor grotere recreatiebedrijven en multiparken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#