icon
Logo

Nieuw in onze Channel Manager: CampGo.com!

17 november 2020

Stratech heeft onlangs een nieuwe touroperator toegevoegd aan de Channel Manager: CampGo.com

Hierdoor maken we het voor jou nóg makkelijker om je gast te bereiken, naamsbekendheid te creëren en bovenal meer boekingen te realiseren.

CampGo.com

CampGo.com is een Online Travel Agency (OTA) die sinds 2019 actief is in de wereld van (met name) campingvakanties. Zij verkopen deze vakanties van haar partners waarmee ze een directe link hebben in hun voorraadsysteem.

Hoe onderscheidt CampGo.com zich van andere touroperators of OTA's? "Wij genereren enkel bezoekers vanuit sociale netwerken en niet via betaalde Google Ads campagnes; we vinden onze klanten door gebruik te maken van het enorme aantal volgers (ruim 900.000) van CampingDreams.com op Facebook. Dit verklaart waarom wij géén traditionele zoekmachines nodig hebben/gebruiken en de recreatiebedrijven toch veel en vooral nieuwe gasten kunnen brengen. Daarnaast rekenen wij slechts 12% commissie per gerealiseerde boeking, dat kan dus geen reden zijn om niet met ons samen te werken!", aldus Henk Eggens | Sales bij CampGo.com. 

Jouw aanbod op CampGo.com?

Mocht je interesse hebben in een samenwerking met CampGo.com of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Henk Eggens via henk.eggens@campgo.com of telefonisch op 06 55 33 01 98.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Channel Manager: koppeling reserveringssysteem en boekingsportalen

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kun je profiteren van voordelen als:

  • Snel inspelen op actualiteit
  • Aanbod snel online
  • Beschikbaarheid altijd up-to-date
  • Gedifferentieerde prijzen 
  • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Klik hier voor het actuele overzicht van touroperators waarmee wij real-time koppelen.

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen de Channel Manager jou kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoorje meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#