icon
Logo

Maak kennis met ons nieuwe online reserveringssysteem!

07-11-2018

Tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg presenteren wij u graag ons nieuwe online reserveringssysteem: Stratech Booking.

Bezoek onze stand en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Stratech Booking

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in uw reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Dit zijn voor u als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten. Wij begrijpen uw dagelijkse werkzaamheden en hebben dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking.

Online reserveringssysteem

Stratech Booking is een flexibel online reserveringssysteem, dat is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor het te gebruiken is op al uw apparaten. Dit maakt dat u altijd en overal kunt inzien wat uw actuele bezetting is en dat u vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden. Hiervoor heeft u alleen uw smartphone, tablet of pc nodig.

Dashboard

De software beschikt over een operationeel dashboard, waarmee u in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt zien. Dit maakt het dagelijks gebruik van Stratech Booking nog eenvoudiger! Zo ziet u hier eenvoudig hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kunt u deze handeling direct uitvoeren. U heeft eveneens inzicht in hoeveel kampeerplekken of accommodaties u op dit moment nog beschikbaar heeft en weet zo direct of u een reservering kunt aannemen.

Tevens heeft u hier de belangrijkste managementinformatie direct inzichtelijk. Denkt u hierbij aan een overzicht van openstaande betalingen, maar ook aan het aantal gemaakte reserveringen van de afgelopen maand.

Flexibele prijsinrichting

Dankzij de flexibele prijsinrichting van Stratech Booking bent u in staat uw tarieven, arrangementen en kortingen volledig in de prijslijst te verwerken. Al uw arrangementen en kortingsacties zijn daarmee direct online door uw gasten te boeken!

 

Zien we u op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?

Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 november zijn wij aanwezig op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Wij ontmoeten u graag op stand 430 om alle mogelijkheden van Stratech Booking aan u te laten zien!

Gratis aanmelden

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven.

Stratech Booking
#