icon
Logo

Leisure in Business Online | Aftermovie en meer!

05 januari 2021

Tussen 26 november en 17 december 2020 stond elke donderdagmiddag in het teken van Leisure in Business - hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst.

Dit jaar voor het eerste volledig online, omdat Corona een fysiek evenement in de weg stond. Deze online editie bleek een groot succes!

Aftermovie van vier waardevolle kennismiddagen!

Dit jaar helaas geen spectaculaire locatie, maar wél een boordevol en inspirerend programma! Deze online editie van Leisure in Business werd verzorgd door maar liefst 16 inspirerende topsprekers, die de deelnemers hebben voorzien van handvatten, praktijkvoorbeelden en tips & tricks over actuele onderwerpen binnen hun expertisegebied. De animo voor dit kennisevent was groot. We hebben dit jaar een recordaantal deelnemers mogen verwelkomen, waarvoor dank!

Benieuwd naar de hoogtepunten van dit event? Bekijk onderstaande aftermovie!

On demand terug kijken!

Is Leisure in Business Online dit jaar aan je voorbij gegaan, heb je achteraf spijt bepaalde sessies niet te hebben bijgewoond of wil je presentaties terug kijken? Dit kan! Hoe?

Binnenkort zullen wij de presentaties on demand beschikbaar stellen, zodat jij de opname(s) van de presentatie(s) van jouw keuze terug kunt kijken wanneer het jou uit komt. Zo ben jij alsnog in staat je voordeel te doen met de kennis en ervaringen die tijdens Leisure in Business Online zijn gedeeld! 

Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Leisure in Business Updatservice en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe (fysieke of online) edities van hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst.

Updateservice

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Meer informatie
#