icon
Logo

Leisure in Business Online 2020

28 oktober 2020

Elke donderdagmiddag tussen 26 november en 17 december 2020 staat in het teken van Leisure in Business - hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst. Het programma wordt verzorgd door verschillende inspirerende topsprekers en partners. Meld je GRATIS aan voor alle online sessies die jou interessant lijken!

Online Van 26 november 2020, 14:00 uur
tot 17 december 2020, 16:00 uur

In verband met het Coronavirus vindt Leisure in Business dit jaar voor het eerst volledig online plaats! Bovendien beslaat het event niet één dag, maar staan maar liefst vier middagen volledig in het teken van Leisure in Business!

Boordevol en inspirerend programma

Dit jaar helaas geen spectaculaire locatie, maar wél een boordevol en inspirerend programma! Zoals je van ons gewend bent wordt Leisure in Business verzorgd door diverse inspirerende topsprekers die je zullen voorzien van handvatten, praktijkvoorbeelden en tips & tricks over actuele onderwerpen. Ook zullen onze partners interessante sessies verzorgen. Hierbij hoef je niet te kiezen! Alle sessies vinden verspreid over vier kennismiddagen plaats, waardoor je elke sessie kunt bijwonen. En dat alles vanaf je eigen computer!

Bekijk hier het volledige programma. Je kunt je vanuit dit programma per sessie aanmelden.

Leisure in Business Online

De vierde editie van Leisure in Business - hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst - vindt dit jaar volledig online plaats. Wil je dit event niet missen? Meld je aan voor alle sessies die jou interessant lijken. Deelname is gratis!

Meer info en aanmelden
#