icon
Logo

Het is tijd om te gaan automatiseren!

18 februari 2021

Had jij er afgelopen seizoen ook een zooitje van door alle drukte en rompslomp die Corona jou heeft gebracht? 

Hoe zorg jij er nou voor dat je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen? Onze Stratech Booking specialist Carmen vertelt je graag hoe ons online reserveringssysteem Stratech Booking jou al vanaf € 30,00 per maand een hoop tijd kan besparen!

Online demo Stratech Booking

Door alle Coronaregels rondom het hoogseizoen waren veel Nederlanders genoodzaakt om in eigen land op vakantie te gaan. Veel recreatieondernemers hebben dit geweten en hebben een topseizoen mogen draaien.

De enorme toename van vakantiegangers bracht ook meer (administratieve) werkzaamheden met zich mee. Zo ontving je vast meer e-mailberichten met de vraag of mensen nog een plaats of accommodatie konden reserveren. Wanneer er niet gemaild werd, dan belde de gast wel om hier naar te vragen. Ook heb je door Corona te maken gehad met vele omboekingen, waardoor je wellicht soms het overzicht van de reserveringen even kwijt was. Waarschijnlijk ben je het afgelopen jaar aan al deze zaken veel tijd kwijt geweest en had je deze tijd liever ergens anders aan besteed.

De kans is groot dat Nederlandse vakantiegangers ook dit jaar - vanwege de onzekerheid omtrent Corona - zullen kiezen voor een vakantie in het binnenland. Om te voorkomen dat je aankomend seizoen weer druk bent met al deze werkzaamheden, is dit hét moment om te gaan automatiseren. Ons reserveringssysteem Stratech Booking kan dit perfect voor je regelen!

Wat levert automatisering mij op?

Door te gaan automatiseren maak je het voor jezelf aanzienlijk makkelijker en zorg je dat je meer tijd over houdt voor andere dingen. Hieronder enkele concrete voorbeelden die jou meer tijd gaan opleveren:

  • Online boeken: met het online boeken kunnen gasten online op jouw eigen website gelijk zien wat jij nog beschikbaar hebt. Vervolgens kan de gast ook gelijk een reservering maken. Zo kun je de afhandeling van de e-mailberichten en telefoontjes aanzienlijk minder maken.
  • E-mail versturen: wanneer een gast een reservering heeft gemaakt hoef jij zelf geen bevestiging meer te maken, deze staat in het reserveringssysteem al voor je klaar! Je hoeft enkel nog maar te klikken op versturen.
  • Beschikbaarheid: wanneer een gast alsnog belt om te vragen naar de beschikbaarheid, dan heb je met behulp van een planbord direct inzicht in wat je nog beschikbaar hebt.

Naast alle handelingen die voorafgaand aan het verblijf van de gast veel tijd kosten, zijn er ook nog zaken die naderhand tijdrovend zijn. Zo heb je te maken met een toeristenbelastinguitdraai voor de gemeente en omzet van je artikelen voor de boekhouding. Ook deze financiële gegevens zijn met één druk op de knop uit te draaien en direct aan te leveren aan de gemeente en/of je boekhouder.

Meer weten?

Graag laat onze Stratech Booking specialist Carmen zien hoe jij tijd kunt besparen met ons reserveringssysteem Stratech Booking. Bekijk hiervoor onze GRATIS online demonstratie!

Meld je aan!

Al vanaf € 30,00 per maand

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties.

Stratech Booking neemt jou al vanaf € 30,00 per maand alle administratieve rompslomp uit handen! Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal plaatsen en/of accommodaties op jouw recreatiebedrijf, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Bereken hieronder eenvoudig jouw maandelijkse kosten.

Bereken jouw prijs
#