icon
Logo

Generalist versus Specialist

7 augustus 2019
 

Bij Stratech geloven we in de kracht van samenwerking. Door samenwerking ontstaan immers de mooiste dingen. Daarom werken we als betrokken kennispartner dagelijks samen met klanten en partners om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Oplossingen die meerwaarde creëren voor recreatieondernemers - zoals besparing van tijd en verhoging van omzet - maar die ook leiden tot tevredener gasten!

 

Échte oplossingen kun je als leverancier niet in je eentje creëren. Je kunt immers niet overal verstand van hebben. Alles bij één partij klinkt vaak interessant en lijkt gemakkelijk. Echter onstaan hierdoor oplossingen die “van alles een beetje” bieden, maar uiteindelijk geen echte oplossingen zijn. De vraag is dan ook: kies je voor een ‘generalist’ of voor een ‘specialist’? De ‘generalist’ pretendeert alles te bieden, maar oplossingen zijn in de praktijk oppervlakkig. De ‘specialist’ biedt weliswaar niet alles, maar de oplossingen zijn doordacht en leveren daadwerkelijk op wat ze beloven.

Specialist in marketing- en reserveringssystemen

Stratech kiest er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan we uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; we focussen ons op de dingen waar we goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met onze partners. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op!

Voordelen van samenwerking

De kracht van samenwerking met partners kan in vier voordelen worden samengevat:

  • ‘Best in class’ oplossingen, in plaats van alles een beetje.
  • Voorop (blijven) lopen in marktontwikkelingen.
  • Maatwerk in bedrijfspositionering (website/marketing).
  • Keuzevrijheid; jij bepaalt met wie je samenwerkt, ook als je op een later moment andere keuzes wilt maken.

Onze partners

Stratech werkt al jarenlang samen met toonaangevende partners in de (door)ontwikkeling van onze reserveringssystemen. Partners op het gebied van Digital en Online Marketing, Enquête- en Telefoon Integratie, Toegangsbeheer, Energie- en Facilitair Management maar ook op het gebied van Website ontwikkeling en Kennisdeling. Samenwerkingen waar we trots op zijn! Bekijk hier het overzicht van onze samenwerkingspartners waarmee we voor elk recreatiebedrijf dé totaaloplossing realiseren!

De kracht van samenwerking volgens onze klanten

De toegevoegde waarde van onze samenwerking met verschillende partners wordt ook door onze klanten onderschreven. Al sinds 2015 helpt Stratech Qurios Holiday Retreats succesvol te ondernemen en maakt zij naar volle tevredenheid gebruik van onze softwareoplossingen Stratech-RCS Enterprise. De koppelingen met toonaangevende partners binnen de recreatiemarkt, evenals de innovaties die Stratech realiseert, zorgen voor een totaaloplossing voor Qurios: "De koppelingen die Stratech heeft met partners als Libelnet, Keyplan en ICY zijn erg positief", aldus Juliette van Haaster (Managing Director bij Qurios).

Ook Recreatiepark De Leistert ervaart de toegevoegde waarde van de samenwerking tussen Stratech en haar partners. Max Hermans (Marketing & Sales) vertelt: "We hebben de grenzen van ieders kunnen opgezocht, maar de samensmelting van het reserveringssysteem van Stratech met het design van Webstores en de custom online boekingsmodule van Holiday Media, heeft geresulteerd in een conversiegerichte en gebruiksvriendelijke website." Dat de samenwerking tussen Stratech en haar partners langdurig is, wordt door Max beaamd. “Hier stopt de samenwerking niet, het is slechts het begin van een doorlopend optimalisatieproces waarbij de kennis van alle partijen noodzakelijk zal zijn om de welbekende Customer Journey verder te blijven verbeteren.”

Meer weten?

Ook geïnteresseerd in échte oplossingen die écht meerwaarde creëren? Neem contact op, we helpen je graag verder!

Neem contact op

Meer over Stratech-RCS

Met Stratech-RCS - ons alles in één reserveringssysteem - realiseert u een hogere bezetting, meer omzet en wordt u ontzorgd, zodat u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Onze reserveringssystemen
#