icon
Logo

Functionaliteiten uitgelicht: Aansluitend Boeken en ICY

12 juli 2013

We doen er alles aan om uw werk nog efficienter te maken, waardoor u tijd kunt besparen en volledig wordt onzorgd. Dit zodat u uw tijd en aandacht kunt besteden aan zaken die voor u echt belangrijk zijn: uw gasten.

De functionaliteiten Aansluitend Boeken en ICY in ons reserveringssysteem dragen hier aan bij.

 

Aansluitend Boeken in reserveringssysteem

Indien u flexibiliteit biedt in uw aankomst- en vertrekdagen en verblijfsduren, is de kans op moeilijk boekbare perioden in uw planbord groter met een inefficënte bezetting tot gevolg. Bij internetboekingen heeft u hier niet altijd grip op en kan een nieuwe reservering een vrij object toegewezen krijgen die nadelig is voor een optimale bezettingsgraad. Daarom heeft Stratech de functionaliteit Aansluitend boeken voor u ontwikkeld!

Door middel van deze functionaliteit kunt u per objecttype perioden definiëren, waarin aansluitend geboekt moet worden. Als een gast online een boeking maakt in deze periode, zal het systeem automatisch het object selecteren dat het meest aansluit op voorgaande en / of volgende boekingen. Natuurlijk blijft het systeem wel rekening houden met door de gast aangegeven voorkeuren. Op deze manier voorkomt u moeilijk boekbare perioden in uw planbord en houdt u een betere beschikbaarheid zodat u meer boekingen en daarmee een hogere bezetting kunt realiseren. Dit alles zonder dat u als recreatieondernemer daar handmatige acties voor hoeft te verrichten.

ICY: koppeling reserveringssysteem en warmtevoorziening

Wilt u de ICY-thermostaten in uw vakantiewoningen op afstand kunnen activeren? Dit kan met de functionaliteit 'ICY' in Stratech-RCS Enterprise.

Door middel van deze functionaliteit kunt u een export maken van de gasten die aankomen in een bepaalde periode. Deze export wordt ingelezen door het ICY-systeem, waardoor de ICY-thermostaten in uw vakantiewoningen automatisch worden geactiveerd. De ICY-thermostaten worden uiteraard enkel geactiveerd voor de periode dat uw gasten in uw vakantiewoningen verblijven en worden na vertrek automatisch weer uitgeschakeld.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen de modules Aansluitend Boeken en ICY u kunnen bieden? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De functionaliteiten Aansluitend Boeken en ICY zijn van Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#