icon
Logo

Dynamic Pricing: een sneak preview...

10 februari 2021

Dynamic Pricing is een hot topic voor recreatieondernemers. Wellicht heb je tijdens Leisure in Business Online al kort kennis gemaakt met dit fenomeen en hoe dit in de praktijk toegepast kan worden. Hoe kun je op basis van beschikbare data je prijzen zó optimaliseren dat je altijd maximaal rendement behaalt? 

Nieuwe functionaliteit in ontwikkeling

Op dit moment zijn we - samen met een aantal pilotklanten - druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe module omtrent Dynamic Pricing in Stratech-RCS Enterprise. De eerste versie bevindt zich momenteel in de pilotfase en zal in samenwerking met onze pilotklanten verder worden doorontwikkeld. 

Door een continu proces van analyseren, updaten, monitoren en bijsturen kunnen we snel inspelen op veranderende omstandigheden. Op basis hiervan kunnen prijzen geoptimaliseerd worden, waardoor we uiteindelijk een maximaal rendement behalen. Dat is de achterliggende gedachte achter Dynamic Pricing in onze software.

Sneak preview

Vorige maand hebben onze gebruikers reeds kennis kunnen maken met Dynamic Pricing, door middel van een online demonstratie. Tijdens de online demonstratie heeft Niek Beimer (Product Manager Recreatie) de deelnemers een inkijkje gegeven in de nieuwe functionaliteit in Stratech-RCS Enterprise. Hierbij is onder andere gedemonstreerd hoe je mutaties door kunt voeren in de software, welke informatie beschikbaar is bij het doorvoeren van mutaties en hoe je inzicht krijgt in het effect van de mutaties. 

Een interessante sessie waar veel animo voor was! Ben je benieuwd naar de highlights van deze online demonstratie? Bekijk dan onderstaande video.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen omtrent Dynamic Pricing in Stratech-RCS Enterprise? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Updateservice
#