icon
Logo

Dynamic pricing | Download de GRATIS whitepaper

12 mei 2021

Dynamic pricing: een fenomeen dat al jaren succesvol ingezet wordt in (onder andere) de travel branche, maar voor veel recreatieondernemers nog onbekend terrein. Zonde eigenlijk, want juist nu zou je zóveel meer omzet uit je aanbod kunnen halen door je prijsbeleid af te stemmen op vraag en aanbod.

Download GRATIS de whitepaper

Wil je meer weten over dynamic pricing? Download dan onze whitepaper, waarin we niet alleen een uitleg geven over dynamic pricing, maar je ook concrete handvatten geven voor hoe jij als recreatieondernemer hier de vruchten van kunt plukken. De ijssalon gooit zijn ijsjes immers ook niet in de uitverkoop als het morgen 30 graden wordt...

Lees de whitepaper en laat je inspireren

In deze whitepaper leggen we je kort de achtergrond van dynamic pricing uit en geven we je concrete handvatten geven voor hoe jij als recreatieondernemer direct aan de slag kunt met dit fenomeen.

Download

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Meer informatie
#