icon
Logo

Camping De Konijnenberg kiest voor de toekomst met Stratech!

08 mei 2018

Camping De Konijnenberg te Harderwijk is schitterend gelegen in de Veluwse bossen, op fietsafstand van het vissersplaatsje Harderwijk en het Veluwemeer. 

Op het terrein bevinden zich ongeveer 350 stacaravans. Daarnaast worden er blokhutten en luxe tenten verhuurd. De camping biedt veel vermaak voor jong en oud!

Keuze voor reserveringssysteem Stratech

Camping De Konijnenberg is volop in ontwikkeling waardoor zij op zoek waren naar een softwareleverancier die ze hierbij nu en in de toekomst kan faciliteren. Door alle mogelijkheden die ons reserveringssysteem ze kan bieden evenals het goede gevoel dat ze tijdens het eerste contact meteen bij ons hadden, hebben ze gekozen voor Stratech-RCS Enterprise!

Positieve ervaringen!

Na een korte en succesvolle implementatie komen de eerste positieve gebruikerservaringen van de camping met Stratech-RCS Enterprise al duidelijk naar voren: 'Stratech-RCS Enterprise is erg gebruiksvriendelijk waarnaast de software erg intuïtief is. Hierdoor kon ik er direct mee aan de slag!

Daarnaast ervaar ik zowel de Consultant als de Servicedesk als erg positief en vooral ook kundig. Wanneer ik een vraag heb, word ik vrijwel direct geholpen', aldus Jolanda Willems | Receptioniste Camping De Konijnenberg.

Receptie Camping De Konijnenberg

We wensen Camping De Konijnenberg erg veel gebruiksgemak en succes toe met ons reserveringssysteem en kijken uit naar een fijne en langdurige samenwerking!

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen ons reserveringssysteem u kan bieden? Onze Account Manager vertelt u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS: een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#