icon
Logo

Booking BEE zet jouw recreatiebedrijf in groei en bloei!

30 september 2019

Ben jij op zoek naar een flexibel, online reserveringssysteem dat je ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden?

Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven hebben wij Stratech Booking ontwikkeld! Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over je reserveringsadministratie, maar word je volledig ontzorgd door onze Booking BEE!

Maak kennis met onze Booking BEE en zet jouw recreatiebedrijf in groei en bloei!

Online en flexibel reserveringssysteem

Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in je reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Wij begrijpen dat dit voor jou als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten zijn, en hebben dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking

Stratech Booking is een flexibel online reserveringssysteem, dat is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor het te gebruiken is op zowel smartphone, tablet als pc. Hierdoor heb je altijd en overal inzicht in de actuele bezetting en kun je vragen van gasten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie beantwoorden. 

 

De software beschikt over een operationeel dashboard, waarmee je in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt bekijken. Dit maakt het dagelijkse gebruik van Stratech Booking eenvoudig en overzichtelijk! Zo zie je in één oogopslag hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kun je deze handeling direct uitvoeren. Je hebt eveneens inzicht in het aantal plekken of accommodaties dat op dit moment nog beschikbaar is en je kunt eenvoudig een reservering aanmaken.

Dankzij de flexibele prijsinrichting in Stratech Booking ben je in staat jouw tarieven, arrangementen en kortingen volledig in de prijslijst te verwerken. Alle arrangementen en kortingsacties zijn daarmee direct online door gasten te boeken!

Maak kennis met Booking tijdens onze Roadshows!

Ben jij ook benieuwd hoe de Booking BEE jouw gehele reserveringsadministratie uit handen kan nemen? Meld je gratis aan voor één van onze roadshows en ervaar zelf hoe waardevol en gebruiksvriendelijk dit reserveringssysteem is!     

 Booking BEE Aanmelden roadshows

Lanceeractie | Bestel nu en betaal tijdelijk géén implementatiekosten! 

De maandelijkse kosten voor het gebruik van Stratech Booking zijn afhankelijk van het soort en aantal plaatsen/eenheden van jouw recreatiebedrijf. In het basis abonnement zitten standaard de goedkoopste twintig eenheden inbegrepen. Wanneer je bovendien nu je bestelling plaatst, betaal je tijdelijk géén implementatiekosten. Dit komt neer op een eenmalige korting van € 599,00!

Wil je weten wat de kosten voor jouw recreatiebedrijf zullen zijn? Bereken hier eenvoudig je maandelijkse prijs. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Stratech Booking jouw recreatiebedrijf kan bieden? Neem dan contact met ons op!

Contact

Stratech Booking: online reserveringssysteem

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Vergeet de administratieve rompslomp: laat de Booking BEE je alle reserveringsadministratie uit handen nemen zodat je tijd hebt voor meer gasten!

Meer over Stratech Booking
#