icon
Logo

Onze Booking BEE in het zonnetje op Wereld Bijendag!

20 mei 2020

De eigenschappen 'harde werker' en 'nuttig' zijn typerend voor de bij. Dat bijen een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving is bekend, er is niet voor niets een Wereld Bijendag in het leven geroepen.

Zo is ook onze eigen Booking BEE onmisbaar voor de kleinere recreatieondernemer van nu! Hoe?

Demo aanvraag 

De Booking BEE werkt dagelijks hard om jou te ontzorgen met de werkzaamheden op je recreatiebedrijf. Omdat het vandaag  Wereld Bijendag is, zetten wij onze Booking BEE graag in het zonnetje en hebben we daarnaast een speciaal actie aanbod voor je!

Booking BEE ontzorgt je volledig!

De Booking BEE zorgt ervoor dat jij meer tijd hebt voor je gasten, doordat je alles rondom de reservering sneller en eenvoudig kunt verwerken. Hij neemt jou de gehele administratieve rompslomp rondom jouw reserveringen uit handen: hij helpt je onder andere bij het verwerken van de reservering, het versturen van de reserveringsbevestiging en het verwerken van de betalingen. Maar ook bij het eenvoudig uitdraaien van overzichten als toeristenbelasting en artikel omzet (inclusief btw uitsplitsing).

Daarnaast helpt de Booking BEE jou ook graag online door middel van het online boeken op je eigen website, zodat gasten online een boeking kunnen maken (die je uiteraard zelf kunt goedkeuren). Je website is immers het belangrijkste middel waarmee je boekingen binnen krijgt.

Zij worden al ontzorgd door de Booking BEE

De Booking BEE ontzorgt op dit moment vele klanten van Stratech met haar reserveringssysteem Stratech Booking. Het succes hiervan zit hem met name in het gebruiksgemak, de eenvoud en overzichtelijkheid.

Deze drie belangrijke kernpunten worden ook ervaren door onze tevreden klanten. Zo ook door Camping Den Goeiendonk: “Het reserveringssysteem is overzichtelijk en voelt fijn en vertrouwd aan”. Dat je door Stratech Booking meer tijd overhoudt voor je gast en andere werkzaamheden, ondervindt ook Camping Het Wielseveld: “Stratech Booking haalt mijn registratie frustratie weg en geeft me energie voor andere zaken”.

Onderstaand overzicht geeft een greep uit de kleinere recreatiebedrijven die nu ontzorgt worden door de Booking BEE:

Referenten Stratech Booking

Klik hier voor een uitgebreider overzicht van bedrijven die enthousiast zijn over Stratech Booking en de voordelen zij ervaren.

ACTIE: Gratis implementatie t.w.v. € 599,00

Wij zetten onze Booking BEE op Wereld Bijendag in het zonnetje, maar onze BEE heeft ook een speciale actie voor jou: Kies jij vóór 1 juli 2020 om gebruik te gaan maken van Stratech Booking, dan krijg je de implementatie ter waarde van € 599,00 gratis

Wil je graag met eigen ogen zien hoe ons reserveringssysteem werkt en welke voordelen Booking jou op kan leveren? Vraag dan nu vrijblijvend een persoonlijke demo aan of meld je aan voor één van de maandelijkse demonstratiesessies, die op iedere eerste dinsdag van de maand plaatsvindt!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stratech Booking? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Zo ben je altijd (online) boekbaar, heb je altijd en overal inzicht in je reserveringen, kun je tijdig bevestigingen versturen en ben je flexibel in het toepassen van prijzen en arrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Booking
#