icon
Logo

Bereik nóg meer gasten met onze Channel Manager!

15 juli 2020

Met behulp van de Channel Manager maken we het voor jou nóg makkelijker om je gast te bereiken, naamsbekendheid te creëren en bovenal meer boekingen te realiseren zonder dat je hiervoor handmatig werk hoeft te verrichten!

In onderstaand artikel lichten we graag toe hoe.

Channel Manager

Elke recreatieondernemer wil zijn/haar aanbod zo breed mogelijk wegzetten zonder dat hiervoor handmatig werk hoeft te worden verricht. Onze real-time koppeling met de meest toonaangevende touroperators maakt dit mogelijk!

Met behulp van deze Channel Manager wordt je aanbod vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise automatisch bij de door jou geselecteerde en gekoppelde touroperators en online boekingsportalen aangeleverd. Hierdoor zijn je beschikbaarheid en prijzen altijd actueel. Door de mogelijkheid van prijsdifferentiatie kun je per kanaal voor je eigen aanbod zowel de prijs als beschikbaarheid bepalen en heb je dus zelf grip op welk aanbod je voor welke prijs via welk kanaal wegzet.

De gast- en reserveringsgegevens van iedere boeking die via de touroperator of het online boekingsportaal wordt gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces te automatiseren, kun je profiteren van voordelen als:

  • Snel inspelen op actualiteit
  • Aanbod snel online
  • Geen allotments of dubbele boekingen
  • Beschikbaarheid altijd up-to-date
  • Gedifferentieerde prijzen 
  • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Met welke touroperators koppelen wij?

Wij koppelen met onderstaande, toonaangevende touroperators:

Touroperators | Channel Manager

We zitten niet stil en vullen de lijst met beschikbare touroperators voortdurend aan! Ontbreekt er voor jou een touroperator? Meld het ons en wij zullen de mogelijkheden onderzoeken!

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen de Channel Manager jou kan bieden? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

De Channel Manager is onderdeel van Stratech-RCS Enterprise: een innovatieve en gebruiksvriendelijke alles-in-één softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor je meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#