icon
Logo

Nu standaard beschikbaar voor Stratech klanten: Benchmark E-mail

29 september 2020

De Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie geeft jou als recreatiebedrijf inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van de markt. Vanaf nu delen we deze kennis standaard met al onze klanten, middels de wekelijkse Benchmark E-mail!

Wekelijkse Benchmark E-mail voor alle Stratech klanten

Werk jij met Stratech-RCS? Dan kun je vanaf nu meeprofiteren van de waardevolle inzichten die de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie biedt, ook al maak je momenteel geen gebruik van de Stratech Benchmark in Stratech Insight. Wekelijks zul je automatisch een e-mail ontvangen met daarin een persoonlijke Benchmark Update. Hierbij worden de prestaties van jouw recreatiebedrijf vergeleken met die van de markt. Dit stelt je in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen die leiden tot meer reserveringen en een hogere bezettingsgraad.

De wekelijkse Benchmark E-mail geeft inzicht in de volgende informatie:

Omzet en reserveringen met een verblijf in het huidige jaar, ten opzichte van het vorige jaar
Door de omzet en het aantal reserveringen met een verblijf in het huidige jaar te vergelijken met dezelfde periode vorig jaar, krijg je inzicht in de prestaties op de langere termijn (tot nu toe). Hoe doet jouw bedrijf het ten opzichte van vorig jaar en hoe presteert de markt? Ook krijg je inzicht in hoe de verschillen zich verhouden per benchmarksoort. Zo kun je analyseren of de verschillen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld de kampeerplaatsen, verhuur of jaarplaatsen.

Omzet en reserveringen gemaakt in de laatste 7 dagen, ten opzichte van de vorige 7 dagen
De omzet en het aantal gemaakte reserveringen in de laatste 7 dagen geven inzicht in je korte termijn prestaties. Voor de analyse met de markt worden deze cijfers vergelijken met de 7 dagen daarvoor, zodat je kunt beoordelen of de markt aantrekt of afzwakt en of jouw bedrijf hier in meebeweegt of niet. Ook bij deze analyse is het mogelijk om per benchmarksoort inzicht te krijgen in de prestaties.

Verblijfsperiode voor gemaakte reserveringen in de laatste 7 dagen
Als laatste geeft de Benchmark E-mail inzicht in de verblijfsperiode waarvoor de reserveringen van de laatste 7 dagen gemaakt zijn. Zijn er voor jouw recreatiebedrijf de afgelopen 7 dagen veel last-minute reserveringen gemaakt of juist voor een verblijf in de zomer van volgend jaar? Een vraag die je op basis van de gegevens in Benchmark E-mail eenvoudig kunt beantwoorden en tevens in perspectief kunt zien ten opzichte van de marktcijfers.

Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heb je als recreatieondernemer inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt. 

Met behulp van de Benchmark kun je zien of jouw recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt je in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Door deze inzichten kun je betere en onderbouwde beslissingen nemen. Op basis hiervan kun je:

  • Marketingbudget op het juiste moment inzetten
  • Meer rendement uit je accommodaties halen
  • Hogere bezettingsgraad realiseren
  • Meer omzet genereren
Meer weten?

Werkt jouw recreatiebedrijf met Stratech-RCS? Dan nemen we binnenkort contact met je op voor de activatie van jouw persoonlijke Benchmark E-mail. Wil je hier nu al gebruik van maken? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier! Nog geen Stratech-klant, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan ook contact met ons op.

Contact

Meer over ons alles in één reserveringssysteem

Met Stratech-RCS - ons alles in één reserveringssysteem - realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech-RCS
#