icon
Logo

Bekijk onze Keyplan koppeling

17 juni 2021

Op jouw recreatiebedrijf worden dagelijks diverse facilitaire taken uitgevoerd door onder andere de schoonmaak, technische dienst, groenvoorziening en receptie. Met de facilitaire applicatie van Keyplan worden deze taken real-time gecoördineerd en beheerd. Door de koppeling tussen Keyplan en Stratech is de informatie omtrent deze taken altijd up-to-date!

Keyplan is een eenvoudige facilitaire applicatie die zorgt voor overzicht en is een tijdbesparende oplossing voor onder andere vakantieparken, campings en hotels. Via een natuurlijke workflow komen alle taken en meldingen altijd bij de juiste persoon terecht. Keyplan functioneert enerzijds als to-do-applicatie voor medewerkers, maar ook als bron van informatie voor bijvoorbeeld managers en receptiemedewerkers.

Doordat Keyplan kan worden gekoppeld aan je reserveringssysteem Stratech-RCS, kun je automatische taken - zoals schoonmaak, controle, inbreng bedlinnen/kinderstoel - aan laten maken voor de betreffende medewerkers in het veld en overbodige communicatie tegen gaan. Vervolgens wordt vanuit Keyplan automatisch naar Stratech teruggekoppeld of accommodaties schoongemaakt/gecontroleerd zijn zodat in het reserveringssysteem direct zichtbaar is of gasten al ingecheckt kunnen worden. Hierdoor bespaar je veel tijd en geld, waarnaast de dienstverlening op je recreatiepark enorm zal stijgen.

Benieuwd hoe deze koppeling eruit ziet? Bekijk onderstaande video voor een impressie:

Succesformule Keyplan en Stratech

Keyplan is een digitale facility manager gericht op de recreatie en leisure branche. Doordat Keyplan kan worden gekoppeld aan het reserveringssysteem van Stratech haal je het maximale rendement uit Keyplan en kun je onder andere:

  • Automatische taken genereren behorende bij reserveringen
  • Bezetstatus op de mobiele applicatie uitlezen
  • Objecten blokkeren door openstaande (blokkerende) taken
  • Volgende aankomstdata + bezetstatus uitlezen in het veld op de mobiele applicatie

Bas Verbraeken | Account Manager bij Keyplan is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Met de koppeling tussen Keyplan en Stratech haal je een maximaal rendement uit je facilitaire proces voor je vakantiepark. Hierdoor verhoog je de klanttevredenheid, verminder je overbodige communicatie tussen afdelingen en creëer je overzicht op je vakantiepark".

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe jij met de koppeling tussen Keyplan en Stratech een maximaal rendement uit je facilitaire proces kunt halen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over onze reserveringssystemen

Wij bieden reserveringssystemen voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Met zowel Stratech-RCS als Stratech Booking realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Meer informatie
#