icon
Logo

Automatisering én persoonlijk contact met je gast? Het kan!

06 juli 2020

Kleinere recreatieondernemers hanteren vaak al jaren dezelfde werkwijze, waarbij het misverstand heerst dat automatisering duur is en ervoor zorgt dat het persoonlijke contact met de gast verloren gaat.

Wij lichten graag toe hoe Stratech Booking je ontzorgt van administratieve rompslomp en er juist voor zorgt dat je méér tijd over hebt voor je gast!

Demo aanvraag 

Waarom een reserveringssysteem gebruiken?

Kleinere recreatiebedrijven verwerken hun reserveringen veelal op meerdere plekken; via Excel, e-mail en (papieren) agenda. Het is een werkwijze die over het algemeen al jaren wordt gehanteerd en daardoor als eenvoudig wordt ervaren.

Deze doelgroep is zich er vaak niet van bewust dat een reserveringssysteem juist voor meer gemak en tijdsbesparing kan zorgen. Dit is ook begrijpelijk aangezien er een werkwijze wordt gehanteerd die helemaal eigen is gemaakt.

Automatisering én behoud persoonlijk contact met je gast: het kan!

Daarnaast zie je ook dat de ondernemer vaak denkt dat je door automatisering het persoonlijke contact met de gast verliest. Persoonlijk contact is dan ook vaak een belangrijk en onderscheidend middel voor kleinere recreatiebedrijven ten opzichte van de grotere recreatiebedrijven. Het is dan ook een misverstand dat je persoonlijk contact zult verliezen bij het gebruik van een reserveringssysteem, het zorgt er voor dat je juist méér tijd hebt voor je gast.

Meer tijd voor je gast creëer je door alles rondom een reservering te beheren op één plek. Naast meer tijd, is het ook minder foutgevoelig. Enkele onderdelen die hiervoor zorgen zijn:

  • De verwerking van een reservering gaat sneller. Je hoeft alle gegevens maar één keer in te voeren en alles staat in het systeem (ook handig bij terugkerende gasten).
  • Doordat je alle reserveringen op één plek beheert, krijg je een totaaloverzicht van de hele bezetting in het planbord.
  • E-mailberichten, zoals een reserveringsbevestiging, aan je gast kunnen direct vanuit het reserveringssysteem worden verstuurd.
  • Financiële gegevens voor de boekhouding zijn met één druk op de knop uit te draaien. Ze zijn direct klaar om aan te leveren.
  • De toeristenbelasting wordt automatisch bijgehouden. Een overzicht van de toeristenbelasting is dan ook uit te draaien, zodat je deze vervolgens naar de gemeente kunt sturen.

De bovenstaande punten zijn slechts een greep van onderdelen waarmee je veel tijd kunt besparen in de verwerking van je reserveringen en de administratie. In onderstaand filmpje lichten we de voordelen van een reserveringssysteem toe!

Een betaalbaar reserveringssysteem: ook dat kan!

Natuurlijk wil je dat wanneer je gebruik gaat maken van een reserveringsysteem, dit ook een betaalbaar reserveringssysteem is. Je runt tenslotte een klein recreatiebedrijf.

Bij de kleinere recreatieondernemers ontstaat steeds meer de behoefte aan een betaalbaar reserveringssysteem, dat overal toegankelijk is en waarmee je tijd kunt besparen. Dit is voor ons dan ook de reden geweest om Stratech Booking te ontwikkelen: een betaalbaar én gebruiksvriendelijk reserveringssysteem!

Vanaf slechts € 30,00 per maand word jij volledig ontzorgd! De investering voor Stratech Booking is afhankelijk van het aantal plaatsen/verhuureenheden dat jouw recreatiebedrijf heeft. Bereken hier eenvoudig jouw maandelijkse investering.

Actie: gratis implementatie t.w.v. € 599,00

We willen je graag kennis laten maken met de voordelen van Stratech Booking. Om deze reden hebben we een actie voor je opgezet: kies vóór 1 augustus voor Stratech Booking en krijg de implementatie t.w.v. € 599,00 GRATIS! Dit houdt in dat Stratech Booking volledig voor je wordt ingericht en je direct aan de slag kunt!

Zij ervaren de voordelen van ons reserveringssysteem Stratech Booking

De Booking BEE ontzorgt op dit moment vele klanten van Stratech met haar reserveringssysteem Stratech Booking. Het succes hiervan zit hem met name in het gebruiksgemak, de eenvoud en overzichtelijkheid.

Deze drie belangrijke kernpunten worden ook ervaren door onze tevreden klanten. Zo ook door Camping Den Goeiendonk: “Het reserveringssysteem is overzichtelijk en voelt fijn en vertrouwd aan”. Dat je door Stratech Booking meer tijd overhoudt voor je gast en andere werkzaamheden, ondervindt ook Camping Het Wielseveld: “Stratech Booking haalt mijn registratie frustratie weg en geeft me energie voor andere zaken”.

Onderstaand overzicht geeft een greep uit de kleinere recreatiebedrijven die nu ontzorgd worden door ons reserveringssysteem:

Referenten Stratech Booking

Klik hier voor een uitgebreider overzicht van bedrijven die enthousiast zijn over Stratech Booking en de voordelen zij ervaren.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd naar hoe Stratech Booking jou kan helpen voor meer tijd voor meer gasten? We laten je graag alle mogelijkheden zien tijdens een vrijblijvende online demo!

Ja, graag!

Meer over Stratech Booking

Het online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Booking
#