icon
Logo

Actie | Gratis Stratech Benchmark voor de rest van 2019!

7 mei 2019

Onlangs heeft u in onze Benchmark Update kunnen lezen over de voorjaarstrends van 2019. Hiermee heeft u een inkijkje gekregen in enkele inzichten die de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie biedt. Zo heeft u kunnen zien hoe de omzet van de speciale periodes Pasen, het Hemelvaartsweekend en Pinksteren zich verhoudt tot vorig jaar.

Maakt u reeds gebruik van Stratech-RCS of Stratech-RCS Enterprise? Dan bieden we bieden u graag de mogelijkheid om zelf de voordelen van de Benchmark te ervaren. Maak gebruik van onze speciale klantenactie, waarbij u voor de rest van het jaar gratis gebruik kunt maken van de Stratech Benchmark! U betaalt slechts eenmalig € 99,00 voor de inrichting van deze module. Vanaf 1 januari 2020 hoeft u pas voor het gebruik van de module te betalen (à € 152,00 per jaar, exclusief CPI-verhoging voor 2020). 

 

Over de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

De Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie geeft inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht. 

Met behulp van de Benchmark kunt u zien of uw recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt u in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Hierdoor kunt u betere en onderbouwde beslissingen nemen. Lees hier meer over de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie.

Gebruik maken van deze actie?

Vul het actieformulier in om van deze actie gebruik te maken. Na de verwerking van uw aanvraag ontvangt u een opdrachtbevestiging en nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de werkzaamheden in te plannen.

Actieformulier

Meer over Benchmark Verblijfsrecreatie

Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van de markt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Benchmark Verblijfsrecreatie
#