icon
Logo

Aansluitend Boeken: ontdek de mogelijkheden

06 mei 2020

Voor een optimale bezetting is het belangrijk dat een nieuwe reservering zo goed mogelijk aansluit op bestaande reserveringen. 

Hiervoor hebben wij de oplossing: Aansluitend Boeken! Met deze module ben je altijd verzekerd van een aaneengesloten bezetting en voorkom je moeilijk boekbare perioden in het planbord. Hoe?

 

Met behulp van Aansluitend Boeken zorgt ons reserveringssysteem er voor dat je over een zo optimaal mogelijke bezetting beschikt. Je kunt per objecttype perioden definieren waarin aansluitend geboekt moet worden. Op deze manier realiseer je een aaneengesloten bezetting en voorkom je moeilijk boekbare perioden in het planbord. Hierdoor ben je in staat meer boekingen en daarmee een hogere bezetting en opbrengsten te realiseren. Dit alles zonder dat jij hier als recreatieondernemer handmatige acties voor hoeft te verrichten!

Bij het Aansluitend Boeken heb je de keuze uit twee opties:

Aansluitend Boeken: Best fit 

Wanneer je kiest voor de 'Best fit', wordt bij een online boeking automatisch het object geselecteerd dat het beste aansluit op bestaande reseveringen. Hierbij wordt gekeken naar zowel aankomst- als vertrekdatum. Uiteraard blijft het systeem wel rekening houden met door de gast aangegeven voorkeuren. 

Nadeel in dit geval kan zijn dat er een ‘lege nacht’ over blijft. In dit geval kun je kiezen voor ‘geforceerd Aansluitend Boeken’.

Aansluitend Boeken: Geforceerd

Bij het geforceerd Aansluitend Boeken worden bij het online boeken enkel de objecten aangeboden die exact passen; óf objecten die exact aansluiten op voorgaande en aansluitende boekingen óf waarbij je minimaal 7 nachten overhoudt. Het systeem zal per mogelijk objecttype automatisch enkel de beschikbare aankomstdagen weergeven.

In onderstaande video worden de mogelijkheden gevisualiseerd:

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het Aansluitend Boeken? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over ons alles in één reserveringssysteem

Met Stratech-RCS - ons alles in één reserveringssysteem - realiseer je een hogere bezetting, meer omzet en word je ontzorgd, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech-RCS
#