icon
Logo

[Videoreeks 4/4] Dynamic pricing - Effect meten

Uiteraard wil je weten wat het effect is van de door jou doorgevoerde prijscorrecties. Deze laatste fase in het proces van dynamic pricing levert voor jou belangrijke input om continu bij te kunnen sturen. Gebruik hiervoor de data uit het reserveringssysteem en Google Analytics. Door de gegevens uit deze systemen te combineren kun je analyseren hoeveel reserveringen en omzet de betreffende correcties hebben opgeleverd. 

In deze laatste video gaat Mark dieper in op de vierde fase van het proces: hoe meet je het effect van de door jou doorgevoerde prijscorrecties?

Benieuwd naar de andere drie video's uit de reeks? Bekijk ze hier:

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#