icon
Logo

[Videoreeks 3/4] Dynamic pricing - Correcties bepalen en doorvoeren

In de tweede en derde fase van het dynamic pricing proces bepaal je de hoogte van je prijscorrecties en voer je ze door. Om te bepalen welke prijscorrecties voor een optimaal resultaat zorgen, adviseren wij verschillende KPI's met betrekking tot de prestaties van jouw recreatiebedrijf te combineren met factoren die iets zeggen over de vraag vanuit de markt. De correcties kun je vervolgens eenvoudig doorvoeren in het Stratech Pricing prijs correctie overzicht.

In deze derde video laat Mark - door middel van een aantal voorbeelden - zien hoe de tweede en derde fase van dynamic pricing in z'n werk gaan: hoe bepaal je de hoogte van je prijscorrecties en hoe voer je deze door?  

In onze vierdelige dynamic pricing-videoreeks nemen we je mee in de wereld van dit complexe - maar interessante - begrip. In vier korte video's vertelt Mark Gerrits je alle ins en outs over dynamic pricing in de recreatiebranche. Bekijk hieronder de andere video's uit de reeks:

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#