icon
Logo

[Videoreeks 2/4] Dynamic pricing - Inzicht verkrijgen

Dynamic pricing begint met het verzamelen van de juiste inzichten. Om vast te kunnen stellen of het noodzakelijk is om prijsaanpassingen door te voeren, is het als eerste belangrijk om een algemene context analyse uit te voeren. Stel jezelf daarnaast de volgende vragen: Wat is er gebeurd? Wat is er niet gebeurd? En wat gaat er (waarschijnlijk) gebeuren? Weet jij hoe je deze informatie inzichtelijk krijgt?

Hoe bepaal je of je prijsaanpassingen moet doorvoeren? Welke inzichten heb je nodig om gefundeerde beslissingen te maken? In deze tweede video gaat Mark dieper in op de eerste fase van het dynamic pricing-proces: inzicht verkrijgen

Door middel van onze vierdelige videoreeks nemen we je graag mee in de wereld van dynamic pricing voor de recreatiebranche. In vier korte video's vertelt Mark Gerrits je alle ins en outs van dit complexe - maar interessante - begrip. Benieuwd naar de andere drie video's uit de reeks? Bekijk ze hier:

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing of onze oplossing Stratech Pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#