icon
Logo

[Videoreeks 1/4] Wat is dynamic pricing?

Dynamic pricing wordt al jaren succesvol ingezet in (onder andere) de travel branche. Het wordt echter nog weinig toegepast door recreatieondernemers, of het is voor velen nog onbekend terrein. Een gemiste kans, want juist nu de vraag naar vakanties in eigen land ontzettend groot is, zou je zóveel meer omzet kunnen genereren door je prijsbeleid af te stemmen op de vraag uit de markt en de prestaties van jouw aanbod. 

We nemen je graag mee in de wereld van dynamic pricing voor de recreatiebranche door middel van onze vierdelige videoreeks. In een aantal korte video's laat Mark Gerrits je alle ins en outs zien van dit complexe - maar interessante - begrip.

In de eerste video legt Mark uit wat dynamic pricing precies is en waarom het hanteren van een flexibel prijsbeleid juist nú zo interessant is voor recreatieondernemers.

Bekijk ook de andere drie video's uit de dynamic pricing-videoreeks:

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamic pricing? Of wil je weten hoe jouw recreatiebedrijf meer omzet kan genereren door middel van een flexibel prijsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meer over Stratech Pricing

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van de gast en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod? Dat kan met onze module Stratech Pricing. Bekijk de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf!

Meer informatie
#