icon
Logo

Beerze Bulten: gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst

04 juni 2014

Vorig jaar (2013) heeft Vrijetijdspark Beerze Bulten de overstap gemaakt naar ons reserveringssysteem.

Naast een succesvolle implementatie zijn ze erg tevreden over de vele mogelijkheden en voordelen - waaronder gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst - die Stratech-RCS Enterprise ze biedt.

Vrijetijdspark Beerze Bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten is een echt familiebedrijf, dat is opgericht in 1949. In 65 jaar tijd is de destijds aangekochte kale vlakte uitgegroeid naar wat de Beerze Bulten nu is: een vooraanstaand vrijetijdspark van 30 hectare groot met hierop 550 kampeerplaatsen en 45 verhuuraccommodaties, waar zo'n 150 vaste- én seizoenskrachten zorgen voor hét perfecte verblijf van de gasten.

Het uitgangspunt van de Beerze Bulten is 'ervoor zorgen dat de vakantie een avontuur is en dat gasten huilend de camping verlaten omdat ze het jammer vinden dat de vakantie voorbij is'. Op het park bevinden zich diverse faciliteiten waaronder de Spa, Wellness & Fun met subtropisch zwemparadijs, fitness en beautysalon (met sauna's en zoutgrot) en het bekende 'Giga Konijnenhol' met binnen- en buitentheater. Naast de verblijfsrecreatie biedt Beerze Bulten veel mogelijkheden op het gebied van dagrecreatie voor onder andere kinderfeesten, personeelsfeesten en schoolreizen.

Keuze voor Stratech-RCS Enterprise

De keuze van Vrijetijdspark Beerze Bulten voor het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise is vooral gebaseerd op de online boekingsmodule van Stratech, waarmee het mogelijk is dat Beerze Bulten de hele boekingsstraat naar eigen wensen kan inrichten. Niet onbelangrijk bij deze keuze waren de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en de continuïteit van de software. Daarnaast hebben het debiteurenbeheer en de eenvoudige beschikking over management rapportages en financiële statistieken ook bijgedragen aan hun overstap naar ons reserveringssysteem.

Implementatie

De implementatie van Stratech-RCS Enterprise is volgens Gerrit-Jan Hagedoorn - Eigenaar Vrijetijdspark Beerze Bulten - naar tevredenheid uitgevoerd: "De implementatie van Stratech-RCS Enterprise is goed verlopen en heeft aan de verwachtingen voldaan. De communicatie was prima, als we een vraag hadden kregen we daar vlot antwoord op. Tijdens de implementatie hebben we wat discussie gehad over het online boeken, hier had de Consultant duidelijke ideeën en een duidelijke mening over. Dit heeft, in samenspraak met de websitebouwer, uiteindelijk geresulteerd in de boekingsstraat zoals die er nu staat. Doordat we deze helemaal zelf hebben kunnen inrichten is deze nu zoals we graag wilden".

Korte inwerktijd nieuwe medewerkers en seizoenskrachten

Stratech-RCS Enterprise wordt door bestaande klanten getypeerd als een erg gebruiksvriendelijk reserveringssysteem waarvoor een korte inwerktijd geldt, zo ook door Beerze Bulten: "Het reserveringssysteem is erg gebruiksvriendelijk, na de uitleg van Stratech zelf konden we vrijwel gelijk aan de slag. Dit geldt eigenlijk ook voor nieuwe collega's; het is een systeem dat nieuwe medewerkers snel aan te leren is en de basiswerkzaamheden hebben ze vrij snel onder de knie", aldus Selina Imminga - Receptie Vrijetijdspark Beerze Bulten.

Overzichtelijk werken rondom reserveringen

Het maken en verwerken van reserveringen kan in Stratech-RCS Enterprise volgens de receptioniste eenvoudig worden gerealiseerd: "De werkzaamheden rondom het reserveren zijn een stuk makkelijker. Alles is mogelijk vanuit één reserveringskaart, wat erg overzichtelijk is. Daarnaast kunnen reserveringen eenvoudig teruggezocht worden; naast het zoeken op postcode kunnen we gasten ook terugvinden op basis van e-mailadres, telefoonnummer of (gedeeltelijke) achternaam. Ook is het erg eenvoudig selecties van reserveringen te maken. Wanneer de reservering is voltooid verzenden we een bevestigingsmail, waarvan we de tekst nu zelf kunnen toevoegen/wijzigen".

Gebruiksgemak, flexibiliteit en tijdwinst

Werken met ons reserveringssysteem resulteert in gebruiksgemak en flexibiliteit en levert tijdswinst op: "Wat voor ons erg makkelijk is, is dat we kunnen zoeken vanuit het planbord. Hier kunnen alle wensen van onze gasten ingegeven worden, waarnaast we filters in kunnen stellen. Wanneer we voor de gast een leuke plek hebben uitgekozen, is deze ook direct vanuit het planbord te reserveren. Tevens gaat het debiteurenbeheer een stuk makkelijker; doordat we meer vanuit één scherm kunnen werken, kunnen we in één oogopslag zien of gasten bijvoorbeeld nog een bedrag open hebben staan. Er zitten nog veel meer mogelijkheden in Stratech-RCS Enterprise, die we nog lang niet allemaal benutten", aldus Selina.

Meer weten?

Wilt u weten welke voordelen ons reserveringssysteem u kan bieden? Onze Account Manager vertelt u hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS is een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die u als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor u meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#