icon
Logo

Staatsbosbeheer kiest voor een optimale ondersteuning

10 februari 2014

Bij hun keuze voor een reserveringssysteem was het voor Staatsbosbeheer belangrijk een partner te vinden met veel kennis van en ervaring binnen de recreatiebranche.

Robert Dorenbusch - Project Manager Staatsbosbeheer Buitenleven - licht graag toe waarom zij de keuze voor Stratech-RCS Enterprise hebben gemaakt.

 

Staatsbosbeheer Buitenleven

Staatsbosbeheer zet zich in voor een natuurlijke leefomgeving waarmee mensen zich verbonden voelen, een leefomgeving waar alle Nederlanders genieten van het 'buiten'-beleven. Met deze insteek bezit en verhuurt Staatsbosbeheer Buitenleven 57 vakantiewoningen en 64 kampeerterreinen op droomplekken in de Nederlandse natuur (2014).

Compleet en overzichtelijk reserveringssysteem

Staatsbosbeheer Buitenleven was op zoek naar een compleet en overzichtelijk reserveringssysteem, geïntegreerd met een perfect ingerichte online boekingsmodule op hun website. Robert: "Stratech-RCS Enterprise dekt zonder maatwerk meer dan 90% van onze wensen en eisen. Voor de andere 10% zullen we ons proces aanpassen".

Daarnaast was het voor Staatsbosbeheer Buitenleven belangrijk een partner te vinden met veel kennis van en ervaring binnen de recreatiebranche: "Met Stratech-RCS Enterprise hoeven wij ons niet meer bezig te houden met het doorontwikkelen van het systeem en kunnen we ons focussen op onze business. Daarnaast werd tijdens de pakketselectie niet alleen verteld wat allemaal wel kon, maar ook wat niet kon. Deze duidelijke no-nonsense manier van communiceren past bij Staatsbosbeheer Buitenleven", aldus de heer Dorenbusch. Hun keuze is daarom gevallen op Stratech-RCS Enterprise.

Staatsbosbeheer

Maximale beleving tijdens het online boeken met perfect ingerichte boekingsstraat

Staatsbosbeheer Buitenleven hecht veel waarde aan een duidelijke en slim opgebouwde online boekingsmodule op hun website, waarin maximaal aandacht moet worden besteed aan het creëren van beleving voor de gast. Stratech-RCS Enterprise biedt de mogelijkheid van een op maat gemaakte online boekingsmodule, waarbij de gehele boekingsstraat naar eigen wensen kan worden ingericht. Hierdoor is Staatsbosbeheer in staat om haar gasten in zo weinig mogelijk stappen te verleiden tot het maken van een boeking. Doordat deze boekingsmodule eenvoudig binnen de website kan worden geïntegreerd en kan worden gekoppeld aan het reserveringssysteem, verschijnen de gemaakte online boekingen direct in het reserveringssysteem. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Voor het creëren van een optimale beleving voor de gast, zal Stratech-partner Snakeware de gehele website van Staatsbosbeheer Buitenleven vernieuwen. Voor een optimale, naadloze integratie van de boekingsmodule in de website van Staatsbosbeheer Buitenleven, zal gebruik worden gemaakt van de op maat gemaakte boekingsmodule van Snakeware. Deze module is de schakel tussen de database van Stratech-RCS Enterprise en de online boeken website. 

Praktisch onbegrensde prijs- en kortingsberekening

Het reserveringssysteem waar Staatsbosbeheer Buitenleven in het verleden mee werkte bevat geen mogelijkheden voor onder andere last-minute kortingen, vroegboekkortingen en actiecodes. Binnen Stratech-RCS Enterprise zijn de mogelijkheden in prijs- en kortingsberekening echter praktisch onbegrensd. Hierdoor is Staatsbosbeheer in staat om, met behulp van periode- en duurafhankelijke kortingen evenals doelgroep gerichte acties, snel en accuraat op de huidige marktsituatie in te spelen en hun bezettingsgraad en omzet te verhogen.

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen ons reserveringssysteem jou kan bieden? Onze Business Manager vertelt je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS is een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor je meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#