icon
Logo

De Paardekreek kiest voor betrouwbaarheid en overzicht

19 december 2018

De Paardekreek stapt na een samenwerking van 13 jaar over van Stratech-RCS Standaard naar Stratech-RCS Enterprise.

Marijke Brinkman, Office Manager van Camping en Villapark de Paardekreek, vertelt over haar ervaringen met het reserveringssysteem van Stratech en de overstap naar Stratech-RCS Enterprise.

Camping en Villapark de Paardekreek

Het Veerse Meer, waar de camping aan gelegen is, was in vroegere tijden een open zeearm. Kenmerkend waren de schorren, die bij laag water droog stonden en bij vloed onder water lagen. In deze schorren liepen kreken, waarvan één dwars door de camping liep. Op dit punt zwommen de paarden naar de overkant. Er was namelijk geen vaste oeververbinding en de paarden konden niet op de boot. Dit kenmerkende tafereel is waar Camping en Villapark de Paardekreek zijn naam aan dankt.

Vanwege de gunstige ligging aan het water biedt de Paardekreek tal van watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, motorbootvaren, zwemmen en vissen. Camping en Villapark De Paardekreek is gevestigd op 17 hectare grond, en heeft naast toeristische en seizoensplaatsen ook stacaravans, lodges trekkershutten en villa’s. Een deel hiervan ligt direct aan het meer en een aantal iets verder van het water, met een speelmogelijkheid voor de allerkleinsten.

Belangrijk aan een reserveringssysteem

Dagelijks werken er gemiddeld vier á vijf medewerkers met het reserveringssysteem van Stratech. Daarnaast worden er elk seizoen stagiaires en vakantiekrachten ingezet. Om het inwerken snel te laten verlopen is het van belang dat nieuwe collega’s snel thuis zijn in het reserveringssysteem. Tevens is het belangrijk dat alle complexe prijzen, kortingen en bijzonderheden in het reserveringssysteem verwerkt kunnen worden. Vanwege het grote aantal bungalows op het park is een goede eigenarenafrekening van groot belang voor de Paardekreek. "Naast de eigenarenafrekening is een ‘Mijn Omgeving’ erg belangrijk. Gasten kunnen nu zelf extra’s bijboeken, zoals lakenpakketten of een annuleringsverzekering. Ook hebben de eigenaren nu een nette Mijn Omgeving waarin ze de bezetting van hun woning kunnen zien”, aldus Marijke Brinkman.

De Paardekreek en Stratech

Onlangs heeft De Paardekreek, na een samenwerking van alweer 13 jaar, opnieuw gekozen voor Stratech. Marijke geeft aan dat Stratech een betrouwbare partij is met overzichtelijke software dat doet waarvoor het bedoeld is. “De samenwerking ervaren wij als zeer positief, Stratech is goed bereikbaar en met vragen of problemen doet Stratech er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook denkt Stratech mee in de oplossingen door bijvoorbeeld rapportages op maat te maken”, aldus Marijke. De Paardekreek heeft voor Stratech RCS-Enterprise gekozen vanwege de complete eigenarenafrekening en de Mijn Omgeving. De overstap van Stratech-RCS naar Stratech-RCS Enterprise is reeds gemaakt en de implementatie is succesvol verlopen.

De softwareoplossing van Stratech heeft bijgedragen aan alle dagelijkse werkzaamheden voor alle afdelingen. Denk hierbij aan het verwerken van boekingen, de managementinformatie in Stratech Insight, de lijsten voor de schoonmaak en het automatisch verwerken van touroperatorboekingen via de Channel Manager. "Daarnaast biedt het ons ook extra’s voor de Mijn Omgevingen, de afrekeningen voor eigenaren, de prijsinrichtingen en dankzij Stratech Campaign worden betalingsbevestigingen en betalingsherinneringen automatisch verstuurd", aldus Marijke.

De Paardekreek en de toekomst

“In de toekomst hopen wij nog vele kwaliteitslagen te maken en mee te groeien met de wensen van de gasten”, aldus Marijke. De verwachting van de gasten wordt steeds hoger en ze zijn op zoek naar een complete beleving. Daarbij willen ze dat alle facetten die het bedrijft kent kloppen. Ook hopen ze dat Stratech met haar zal meegroeien, onder andere op het gebied van dagrecreatie. Uiteraard wil de Paardekreek in de toekomst zelf ook graag uitbreiden met unieke accommodaties op bijzondere plekken, dit om de beleving van de gast nog meer te versterken.

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen ons reserveringssysteem jou kan bieden? Onze Account Manager vertelt je hier graag meer over!

Neem contact op

Ons reserveringssysteem

Stratech-RCS is een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor je meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#