icon
Logo

Jacuzzihuisje.nl | Meer omzet én gemak met nieuwe website en Stratech Booking

13 juli 2021

In het voorjaar van 2019 werd Johanna van onze marketingpartner CampingBeleving.nl benaderd door Herbert en Jolanda, de gastvrije en gedreven eigenaren van Jacuzzihuisje.nl in Zelhem. Johanna kreeg de opdracht om een overtuigende nieuwe website te bouwen, met als doel meer online reserveringen binnen te krijgen. Bij een overtuigende website hoort ook een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem. Johanna adviseerde Stratech Booking

Een nieuwe naam, look-and-feel én website

Na een uitgebreide analyse van de doelgroep, pakte CampingBeleving.nl de rebranding van Jacuzzihuisje.nl (toen nog Weidebosch).nl) grondig aan. De huisstijl ging volledig op de schop, zelfs de naam werd aangepast, de structuur van de website werd opnieuw bepaald, er werden nieuwe teksten geschreven, foto's gemaakt en er werd zoekmachine marketing toegepast om hoog te scoren in Google op relevante zoekwoorden.

Omdat de opdracht was om een overtuigende website te bouwen, besloten CampingBeleving.nl ook op zoek te gaan naar een online reserveringssysteem. Een gebruiksvriendelijk systeem dat onder andere aangeeft hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Dit geeft zowel gasten als eigenaren veel gemak. Er werd gekozen voor Stratech Booking.

Stratech Booking zorgt voor gemak voor gasten én eigenaren

Al snel na livegang van de website kwamen er vragen van geïnteresseerden én boekingen binnen. Sindsdien zit Jacuzzihuisje.nl praktisch het hele seizoen vol. Herbert en Jolanda hebben veel complimenten mogen ontvangen van gasten. De nieuwe website is een grote verbetering en via het nieuwe reserveringssysteem kan men eenvoudig via de website een reservering plaatsen. Maar ook voor Herbert en Jolanda zelf was het nieuwe reserveringssysteem een hele grote stap vooruit. Het ontzorgt hen en het neemt ze veel administratief werk uit handen. Bovendien houden ze nu – ook niet onbelangrijk – meer inkomsten over, omdat ze geen omzet meer hoeven af te dragen aan derde partijen.

Snel resultaat

Slechts één maand na de lancering van de nieuwe website in combinatie met Stratech Booking deelden Herbert en Jolanda al enkele positieve resultaten:

"We hadden op zich wel een mooie website, maar het was heel rustig met de boekingen. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe website van CampingBeleving in combinatie met het online reserveringssysteem Stratech Booking. Een week na de livegang van onze nieuwe website waren er al veel vragen én vier boekingen van nieuwe gasten binnen gekomen! De website was volgens planning binnen enkele weken helemaal klaar. Kortom, wij zijn tevreden. Een aanrader voor alle recreatiebedrijven die meer gasten willen ontvangen!"

Inmiddels zijn we twee jaar – en een wereldwijde pandemie die de hele Nederlandse recreatiesector op zijn kop zette – verder. Nog steeds zien de eigenaren van Jacuzzihuisje.nl hun bedrijf groeien:

"Ook tijdens de coronaperiode waren onze huisjes goed bezet, zelfs meer dan ooit tevoren. Mensen zoeken op huisje met jacuzzi en komen zo op onze site terecht. Het was erg druk, maar gelukkig ontzorgde het boekingssysteem van Stratech ons volledig."

Over Jacuzzihuisje.nl

Jacuzzihuisje.nl ligt op het erf van de kleinschalige boerderij van Herbert en Jolanda, waar gasten kunnen overnachten en onthaasten in één van de vier luxe vakantiewoningen. Alle woningen beschikken over alle faciliteiten om volledig te ontspannen, van een whirlpool en Finse sauna tot aan een buitenjacuzzi en hangmat. En dat alles met uitzicht op de koeien, schapen, konijnen en biggetjes. Herbert en Jolanda vinden het leuk om hun gasten alles te vertellen over het boerenleven, en hen écht bewust te maken waar de melk vandaan komt.

Ontdek de voordelen!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech Booking? Bekijk in een half uurtje de GRATIS online demo en ontdek met eigen ogen hoe jouw reserveringsadministratie eenvoudiger kan!

Bekijk demo

Meer over Stratech Booking

Stratech Booking is een compleet en flexibel online reserveringssysteem dat volledige ondersteuning biedt in je dagelijkse werkzaamheden? De software is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven! Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Stratech Booking
#