icon
Logo

Hogere conversie en meer boekingen | Stratech Campaign

19 juni 2019 

Communicatie met uw gasten is erg belangrijk.

Om optimaal relevant met haar gasten te kunnen communiceren, maakt Roan Camping Holidays al geruime tijd gebruik van onze (gast)marketingoplossing Stratech Campaign. Een unieke tool, waarmee ze in staat zijn hun gastenmarketing naar een hoger niveau te tillen.

 

Roan Campingvakanties

Roan verzorgt al 32 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. Daar waar zij begonnen met drie campings in Frankrijk, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die 100 camping accommodaties - verdeeld over 7 landen - aanbiedt. Door hun jarenlange ervaring weet Roan als geen ander hoe een top campingvakantie eruit moet zien!

Meer upsell door gastsegmentatie

Voor een optimale, gepersonaliseerde benadering van hun gasten was Roan op zoek naar een e-mail marketingoplossing waarmee ze zo relevant mogelijk met hun gasten kunnen communiceren. Hun keuze voor Stratech Campaign was dan ook snel gemaakt: "Stratech Campaign is een uitgebreide applicatie waarmee je ontzettend veel mogelijkheden hebt. Het is erg gebruiksvriendelijk en heeft een korte leercurve, waardoor ik het gebruik dan ook snel onder de knie had", aldus Rick Bax | Manager Marketing en Sales bij Roan Camping Holidays.

Het grote voordeel van Campaign zit hem volgens Rick in de koppeling met de data uit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise en de Mijn Omgeving voor gasten. "Doordat we onze gasten op basis van de aanwezige gast- en reserveringsgegevens volledig geautomatiseerd en gepersonaliseerd aan kunnen schrijven, genereren we nog meer upsell. Ik ben erg blij dat we hebben gekozen voor Stratech Campaign.

Hogere conversie en meer boekingen 

Het gebruik van Stratech Campaign werpt voor Roan zijn vruchten af: "Met behulp van Campaign hebben we een groter bereik, we zetten het ook in voor onze internationale gasten. We versturen momenteel voornamelijk commerciële mailingen, zoals bulkmails en kortingsacties. Dit heeft geresulteerd in een hogere conversie en meer boekingen".

Ontdek de voordelen!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech Campaign? Onze Business Manager vertelt je hier graag meer over.

Neem contact op

Meer over Stratech Campaign

Met Stratech Campaign kun je je gasten automatisch gepersonaliseerde berichten sturen, waardoor je elke unieke gast op het juiste moment met de juiste informatie kunt bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Stratech Campaign
#