icon
Logo

Erve Nejhoes: Overal op het bedrijf gebruik maken van Stratech Booking

16 september 2019 

Erve Nejhoes maakt al sinds 2009 gebruik van Stratech-RCS. Ze hebben ervoor gekozen om per 2020 volledig over te stappen op ons nieuwe reserveringssysteem Stratech Booking.

Belangrijkste redenen hiervoor zijn eenvoud en het vergroten van hun vrijheid. Hoe? Lees hier hun ervaringen!

 

Erve Nejhoes was de eerste pilotklant van Stratech Booking en maakte daarnaast als eerste gebruik van het online boeken. Door hun deelname aan de pilot hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe versie van het online reserveringssysteem. John Nijhuis | Mede eigenaar Erve Nejhoes vertelt over de ontwikkeling van zijn recreatiebedrijf en de rol van Stratech hierin.

Ontstaan van Erve Nejhoes

Op een prachtige locatie, midden in het Dal van de Mosbeek, bevindt zich al generaties lang de familie Nijhuis. ‘Erve Nejhoes’ is van oorsprong een agrarisch bedrijf; een melkveehouderij met akkerbouw. Na de herinrichting van het agrarisch gebied, heeft de familie besloten zich te richten op de toeristich / recreatieve tak. Vandaag de dag is Erve Nejhoes met haar camping Dal van de Mosbeek en groepsaccommodatie De Manderhoeve uitgegroeid tot een uniek familiebedrijf.

Camping Dal van de Mosbeek beschikt over 130 toeristische comfortplaatsen en biedt haar gasten diverse faciliteiten. Twee jaar geleden is hier Groepsaccommodatie De Manderhoeve aan toegevoegd. Deze prachtige accommodatie, die haar origine kent als loopstal voor koeien, biedt met haar 12 slaapkamers en 12 badkamers de perfecte uitvlucht voor groepsverblijven.

Groepsaccommodatie De Manderhoeve

“Overal op ons bedrijf gebruik maken van Stratech Booking”

Erve Nejhoes maakt al sinds 2009 gebruik van reserveringssysteem Stratech-RCS. Gekozen is om voor volgend jaar de overstap te maken naar Stratech Booking: “We hebben dit seizoen nog gewerkt met RCS, waarbij we gebruik hebben gemaakt van het online boeken van Stratech Booking. Voor het seizoen 2020 is het de bedoeling dat we volledig over gaan op Stratech Booking. Het grootste voordeel voor ons is dat we hierdoor overal op het bedrijf gebruik kunnen maken van ons reserveringssysteem”, aldus John Nijhuis | Mede eigenaar van Erve Nejhoes.

De meeste boekingen komen nu nog telefonisch binnen, dit bekrachtigt bovengenoemd voordeel: “Doordat we met Stratech Booking altijd en overal het planbord kunnen benaderen, hebben we veel meer vrijheid. Naast jonge gezinnen bestaan onze gasten voornamelijk uit 60-plussers, deze doelgroep pakt nog graag de telefoon. Ze bellen vaak een één a twee dagen van tevoren om te vragen of we nog plek hebben. Doordat Booking naast desktop ook benaderbaar is op smartphone en tablet, kunnen we ze gelijk te woord staan. We hoeven hiervoor niet naar de receptie te lopen, we kunnen de reserveringsadministratie overal doen”, aldus John.

Toename online boekingen

April dit jaar werd het online boeken geïntegreerd in de website van Camping Dal van de Mosbeek, met een stijgend aantal boekingen tot gevolg: “Het online boeken is een extra service/dienst en we denken zeker dat er mensen zijn die alleen maar online willen boeken. We gaan ervan uit dat toen we deze mogelijkheid nog niet hadden, ze ons regelmatig weg hebben geklikt en een ander hebben gekozen omdat het te omslachtig was. Door de toevoeging van het online boeken hebben we meer boekingen binnen gekregen. In de periode rond Hemelvaart en Pinksteren werd er veel online geboekt; hierdoor zaten we vol waardoor het online boeken dichtgezet moest worden. Voor de zomermaanden wordt er veel geboekt in de maanden januari, februari en maart. Deze maanden stond het online boeken dit jaar nog niet online. Voor het volgende seizoen verwachten we ook voor deze periode een stijgend aantal online boekingen”, aldus John.

Overzichtelijk reserveringssysteem

Stratech Booking is een flexibel en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem dat bekend staat om zijn eenvoud. ‘Overzichtelijk’ is dan ook John’s antwoord op de vraag naar zijn eerste indruk van Stratech Booking.

Goede samenwerking

De familie Nijhuis werkt al meer dan 10 jaar prettig samen met Stratech: “De samenwerking met Stratech is altijd goed geweest. Als er een keer iets voorvalt waar we telefonisch niet uitkomen, wordt er met Teamviewer meegekeken en wordt het opgelost door iemand van jullie. Dit is erg goed”.

Toekomstplannen

De familie heeft diverse toekomstplannen voor hun recreatiebedrijf: “Graag zouden we in de toekomst nog het één en ander uit willen breiden op onze camping. Denk hierbij aan extra faciliteiten voor zowel kinderen als senioren. Ook is het mogelijk dat we in de toekomst wat luxe verhuureenheden toevoegen aan het terrein. Stratech Booking zal hieraan een mooie bijdrage kunnen leveren".

Ontdek de voordelen!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van Stratech Booking? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Meer over Stratech Booking

Stratech Booking is een compleet en flexibel online reserveringssysteem dat volledige ondersteuning biedt in je dagelijkse werkzaamheden? De software is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven! Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Stratech Booking
#