icon
Logo

De Kurenpolder Recreatie en hun keuze voor Stratech

29 oktober 2015

Door de sterke groei van De Kurenpolder Recreatie waren zij op zoek naar een reserveringssysteem dat naadloos aansluit op de diverse werkzaamheden en tevens zorgt voor meer tijd voor meer gasten.  

Sandra de Jongh - Management - licht graag toe hoe de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise ze heeft overtuigd.

De Kurenpolder Recreatie

De Kurenpolder Recreatie ligt op een steenworp afstand van het nationaal park De Brabantse Biesbosch, één van de grootste en meest waardevolle natuurparken van Nederland. Het recreatiebedrijf verhuurt zo'n 350 jaarplaatsen, 300 seizoenplaatsen, ongeveer 200 vakantieplaatsen en 30 vakantiechalets.

Op het park bevinden zich naast de ruime campingplaatsen en vakantiechalets een groot subtropisch zwembad, een gezellige plaza, strandbad met zandstranden en ligweiden, speeltoestellen, tennisbanen en een skatebaan (2015).

Meer tijdbesparing en gebruiksgemak voor de medewerkers

Doordat De Kurenpolder Recreatie in de loop der jaren is uitgegroeid tot een uitgebreid recreatiepark, voldeed het oude reserveringssysteem steeds minder aan de wensen en eisen: "Het automatiseringssysteem waar we als klein bedrijf mee begonnen, paste steeds minder bij onze huidige organisatie. Steeds vaker vroegen we ons af of bepaalde handelingen niet anders konden: we waren prima thuis in het systeem waarmee we geruime tijd werkten, maar de complexiteit ging ons steeds meer tegenstaan. We waren veel tijd bezig met bijvoorbeeld het debiteurenbeheer. Ook het aanpassen van tarieven, arrangementen en betalingssystemen kostten veel tijd. Dit betekent vanzelfsprekend dat ook de inwerktijd voor nieuwe medewerkers veel langer was dan gewenst", aldus Sandra de Jongh - Management De Kurenpolder Recreatie.

De Kurenpolder

"Het maken van een reservering met Stratech-RCS Enterprise blijkt erg eenvoudig"

De vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van ons reserveringssysteem zijn volgens Sandra doorslaggevend geweest voor de keuze van De Kurenpolder voor Stratech-RCS Enterprise: "Na uitgebreide en verhelderende demo's hebben we definitief gekozen voor het reserveringssysteem van Stratech. We zijn in augustus gestart met de inrichting; we hebben dus nog geen vakantieseizoen gewerkt met het systeem, maar nu al zien we hoe eenvoudig het is om in te richten, te wijzigen, selecties te maken en naar eigen wensen te gebruiken. Ook het reserveren blijkt erg eenvoudig. Erg fijn om te zien dat onze medewerkers met een minimale uitleg aan de slag kunnen met het systeem". 

Gasten kunnen 24 uur faciliteren met de Mijn Omgeving

De Kurenpolder Recreatie wil meer tijd voor meer gasten. Zowel vanuit dat oogpunt als vanuit de ontwikkelingen in de recreatiemarkt, is het van belang zelfredzaamheid door en voor de gast te stimuleren. Dit bijvoorbeeld door de gast online inzicht te geven in de status van zijn of haar reservering(en), zelf gastgegevens te laten wijzigen of toe te voegen, betalingen te laten verrichten en artikelen bij te laten boeken. Hierdoor zullen zowel de receptie als de gast zelf minimale tijd kwijt zijn aan het afhandelen van kleine en eenvoudige zaken. 

Zo ook voor De Kurenpolder: "De Mijn Omgeving is natuurlijk heel handig voor onze medewerkers, maar vooral voor onze gasten die 24 uur per dag hun boeking kunnen inzien, artikelen kunnen bijboeken en hun administratie kunnen inzien."

Meer tijd voor meer gasten

"We zijn erg blij dat we de stap naar een nieuw reserveringssysteem hebben gemaakt en zijn er van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt. We zien uit naar nog meer tijd voor onze gasten. Want daar draait het om bij De Kurenpolder: ervoor zorgen dat onze gasten zich welkom voelen en een geweldige tijd beleven. Of het nu is voor een dagje of een hele vakantie", aldus Sandra.

Meer weten?

Wil je weten welke voordelen ons reserveringssysteem jou kan bieden? Onze Business Manager vertelt je hier graag meer over!

Neem contact op

Meer over ons reserveringssysteem

Stratech-RCS is een innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die jou als recreatieondernemer helpt ondernemen waardoor je meer tijd voor meer gasten overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Reserveringssysteem Stratech-RCS
#