icon
Logo

Efficiënt, flexibel en gebruiksvriendelijk

Voor een succesvolle bedrijfsvoering en tevredenheid van je gasten ben je in hoge mate afhankelijk van je reserveringssysteem. Het is voor jou erg belangrijk een partner te hebben die haar softwareoplossing blijft doorontwikkelen en de service biedt op het moment dat het nodig is. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Met ons flexibele en gebruiksvriendelijke  reserveringssysteem heb je een complete administratieve oplossing in handen! Het systeem kent een zeer korte inwerktijd voor nieuwe medewerkers/seizoenskrachten en biedt een compleet op maat gemaakte boekingsstraat. Door de koppelingen met onze partners op het gebied van onder andere online boeken, toegangscontrole, energiemanagement en facilitair management kunnen wij jou de beste totaaloplossing bieden.

Met onze specialisten, met ruim 30 jaar ervaring in de recreatiebranche, zijn wij jouw perfecte partner!

Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast over ons reserveringssysteem!
hero

Onze reserverings- systemen

Met Stratech als jouw kennispartner ben je verzekerd van de juiste ondersteuning van alle processen op je camping. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen!

Complete totaaloplossing

Voor een volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing, kan het reserveringssysteem Stratech-RCS worden uitgebreid met de volgende functionaliteiten:

 • Stratech Insight: gebruiksvriendelijke tool die altijd en overal inzicht geeft in de actuele management-informatie van je recreatiebedrijf
 • Stratech Campaign: eenvoudig gasten segmenteren en gepersonaliseerde berichten sturen, waarna je met behulp van het marketingdashboard volledig inzicht hebt in alle campagneresultaten
 • Stratech Benchmark: inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht

De voordelen op een rij

 • Ultieme gastvrijheid met de Mijn Omgeving

 • Optimale gastenmarketing met Stratech Campaign

 • Gebruiksvriendelijk en flexibel

"Onze insteek was een partner voor jaren te zoeken en we kunnen stellen dat dat is gelukt! We werken op een goede en positief kritische manier samen, waarbij we Stratech als betrouwbare en kundige partner hebben ervaren."

Lees verder

Angelique Joosten

Recreatiepark De Leistert

De voordelen op een rij

 • Optimale gasttevredenheid met koppeling Enquête

 • Uitgebreide mogelijkheden op gebied van prijsberekening

 • Gedegen hardwarekoppelingen

"We maken al meer dan 20 jaar gebruik van jullie reserveringssysteem. We doen alles met Stratech, we kunnen eigenlijk niet zonder."

Lees verder

Gine en Stefanie

Camping De Molenhof

De voordelen op een rij

 • Koppeling Facilitair Management

 • Korte inwerktijd voor nieuwe medewerkers

 • Benchmark Verblijfsrecreatie: eigen prestaties vergelijken met de markt

"We willen graag met de tijd mee gaan, efficiënt werken en accuraat communiceren met onze gasten. Stratech helpt daarbij door haar betrouwbaarheid, flexibiliteit en de continue verbetering/innovatie van het systeem."

Lees verder

Annelie Bleckman

Vakantiepark De Kuilart

De voordelen op een rij

 • Meer boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat

 • Korte inwerktijd door gebruiksvriendelijkheid

 • Altijd actueel inzicht in managementinformatie

"Stratech werkt in de Cloud. Doordat het reserveringssysteem en het online boeken op de website naadloos op elkaar aansluiten, ervaren we veel voordeel. Alles is nu vereenvoudigd: gasten hebben alles in één overzicht, kunnen eenvoudig zaken wijzigen en kunnen in zo min mogelijk stappen een boeking maken (inclusief betaling). Stratech heeft ons dan ook zeker meer boekingen opgeleverd."

Lees verder

Lione Kaspers

Camping en Vakantiepark Drouwenerzand

De voordelen op een rij

 • Totaaloplossing voor al uw parken

 • Goede service en doorontwikkeling

 • Volledig touroperatorbeheer

"Ik vind het contact met de mensen van Stratech erg leuk, misschien nog wel één van de belangrijkste dingen; het vertrouwen. Ik ben heel blij dat we de overstap naar Stratech-RCS Enterprise hebben gemaakt!"

Lees verder

Hendrik-Jan Mensink

Vakantiepark De Twee Bruggen

Laatste nieuws en evenementen

Stratech is dé kennispartner voor organisaties in de verblijfsrecreatie. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast praten wij je ook graag tijdens diverse events bij over de laatste ontwikkelingen.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Benieuwd welke voordelen ons reserveringssysteem jouw camping kan opleveren? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie bij jou op locatie contact met ons op!

img
Jasper MannessenRecreatie Specialist
img
Mark GerritsBusiness Manager