icon
Logo

Flexibel en gebruiksvriendelijk online marketing- en reserveringssysteem

Stratech automatiseert alle belangrijke processen op en rondom uw recreatiebedrijf. Doordat het reserveringssysteem specifiek voor uw situatie kan worden ingericht bieden wij u, in samenwerking met onze partners, de totaaloplossing voor de recreatiebranche.

Het flexibele en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem waarmee u tijd bespaart en meer omzet realiseert.

Complete administratieve oplossing

Flexibel en korte inwerktijd

Ultieme gastvrijheid door Mijn Omgeving

Alle informatie rondom de verhuur van uw objecten in één systeem! Van gasten tot facilitair, eigenaren en managementinformatie.

Geautomatiseerde eigenarenafrekening

Uitgebreide mogelijkheden prijsberekening

Volledig touroperatorbeheer

Door op maat gemaakte boekingsmodule op eigen website, aansluitend boeken en koppeling met touroperators optimaal rendement.

Eén oplossing voor al uw parken

Up-to-date managementinformatie

Gepersonaliseerde gastmarketing

hero

Onze reserverings- systemen

Met Stratech als úw kennispartner bent u verzekerd van de juiste ondersteuning van alle processen op uw recreatiebedrijf. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen!

hero
Over Stratech Recreatie

Met Stratech als kennispartner bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning! Door de automatisering van uw belangrijke en complexe (primaire) processen kunt u als recreatieondernemer een hogere bezetting en omzet, besparing van tijd en kosten en uiteindelijk meer tevreden gasten realiseren.

hero

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden van onze software of een gratis demo bij u op locatie plannen? Onze specialisten helpen u graag verder.

img
Rob StevensAccount Manager
img
Kumar van GeffenAccount Manager