icon
Logo

Waarom Stratech?

Met Stratech kiest u voor een professionele, flexibele en betrouwbare partij die met u meedenkt. Wij zijn uw betrokken kennispartner.

Onze software oplossingen maken uw werk makkelijker en efficiënter. Al onze software oplossingen bieden u de volgende voordelen:

Totaaloplossing
We leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee uw kennisintensieve processen van begin tot eind kunnen worden geautomatiseerd. U heeft hierdoor geen omkijken meer naar het proces, waardoor u zich kunt focussen op de kerntaken binnen uw organisatie. 

Koppeling met relevante systemen
Qua ontwikkeling focussen wij ons op onze core business; de kern van onze software oplossingen. Wanneer mogelijk, en wanneer dit voor onze klanten toegevoegde waarde biedt, koppelen wij onze software met de systemen van derden. Hierbij wordt onze software verrijkt met de kennis en expertise van andere relevante partijen.

Standaard software oplossingen
Wij ontwikkelen standaard software oplossingen, waardoor we snel en efficient kunnen innoveren en doorontwikkelen. Onze standaard oplossingen kunnen eenvoudig worden ingericht op basis van uw werkprocessen.

Efficiënter werken
Middels onze software kunt u uw werk op een snellere en slimmere manier uitvoeren. U wordt ondersteund bij, en ontlast van, veel voorkomende handelingen binnen uw werkprocessen.

Minder fouten
We zorgen voor een optimale automatisering van veel voorkomende handelingen binnen uw processen. Onze software reduceert hiermee de kans op het maken van fouten.

Gebruiksvriendelijk
Onze software oplossingen zijn eenvoudig in te richten en te gebruiken. Onze oplossingen zijn intuitief opgebouwd, waardoor u zelfstandig met onze software kunt werken. 

Betrouwbaar
U kunt erop vertrouwen dat we software van kwaliteit leveren. Onze standaard software oplossingen worden uitvoerig getest en vormen een stabiele basis voor doorontwikkeling. 

hero

Werkwijze Stratech

Met Stratech kiest u voor een persoonlijke, professionele en betrouwbare partij waarop u kunt bouwen; vanaf uw aanvraag tot aan de servicefase.

Onze aanpak
  • Persoonlijk

    Bij Stratech krijgt u één aanspreekpunt, waarbij u terecht kunt voor al uw vragen.

  • Professioneel

    Al onze medewerkers zijn professioneel en deskundig op hun vakgebied.

  • Betrouwbaar

    Wanneer u voor Stratech kiest, kiest u voor een betrouwbare kennispartner die met u meedenkt en u adviseert.

De "Stratech belofte"

Wanneer u een samenwerking met ons aangaat, kunt u dit van ons verwachten:

Wij zijn uw kennispartner
We zijn méér dan alleen een softwareleverancier. We vertalen onze kennis en ervaringen door naar onze software oplossingen. We zijn een deskundige en volwaardige gesprekspartner voor onze klanten.

We ontwikkelen continu door
We staan voortdurend in contact met onze markten en klanten. We weten wat er speelt en waar de behoeften liggen. We ontwikkelen onze software continu door op basis van de nieuwste technologieën en methodieken.

U heeft één aanspreekpunt
Binnen Stratech heeft u één vast aanspreekpunt; uw persoonlijke kennispartner die met u meedenkt en u adviseert. 

Alles in eigen huis
Stratech heeft alle disciplines in eigen huis; van software ontwikkeling tot aan dienstverlening en service. Wij bieden u op elk gebied professionele ondersteuning.

Klantgerichte houding
Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Bij de ontwikkeling van onze software, maar ook in onze dienstverlening. We komen afspraken na, communiceren helder en tijdig en betrekken u bij ontwikkelingen.